AcasăNewsPremiile Gopo 2017: Emotii, premii si sfarc

Premiile Gopo 2017: Emotii, premii si sfarc

Si editia din acest an a Premiilor Gopo a fost stralucitoare. Dar cum evenimentul are loc in Romania, gala nu a fost lipsita de incidente gen “sfarcul”, toale si carpe. Peste toate, insa, a triumfat din nou arta. Asadar, monopol pe premii a pus „Sieranevada“, filmul lui Cristi Puiu:  sase statuete Gopo, dupa ce a avut 16 nominalizari la 13 categorii.

„Sieranevada” a fost premiat la categoriile ”cel mai bun film”, ”cel mai bun regizor”, ”cel mai bun scenariu”, ”cea mai buna actrita in rol principal”, ”cea mai buna actrita in rol secundar” si ”cel mai bun montaj”. Pelicula semnata de Cristi Puiu a fost urmata indeaproape de “Caini”(regia Bogdan Mirica), cu cinci trofee, si “Inimi Cicatrizate” (regia Radu Jude), patru trofee. Cel mai bun actor in rol principal a fost desemnat Gheorghe Visu  pentru rolul Hogas din filmul „Caini”, care a fost, probabil, cel mai emotionat actor care a urcat pe scena, iar cea mai buna actrita in rol principal a fost aleasa Dana Dogaru pentru rolul Nusa din filmul „Sieranevada”.

Sieranevada<br >a lui Cristi Puiu<br >6 trofee dintr un foc

Actorul Constantin Cotimanis i-a inmanat premiul pentru intreaga activitate maestrului Ion Dichiseanu. Cel mai emotionat moment al serii a fost “laudation-ul” lui Claudiu Bleont pentru uriasul Valentin Uritescu, care a rostit, la randul sau, cateva cuvinte care au starnit aplauzele colegilor.

Tinute: intre carpe si eleganta de top

Ana Ularu<br >foarte<br >elegantă

Nu orice lucru care seamana cu o tinuta de seara este si una de gala. Spre exemplu, daca Ana Ularu a aratat ca o doamna din marea aristocratie de altadata, Dana Rogoz parea o slaba dansatoare de Charleston smulsa dintr-o bomba clandestina de la bratul unui gangster veros care nu da doi bani pe ea. La baieti, Smiley si-a combinat cel mai bine tinuta cu personalitatea sa exuberanta.

Sfarcul Monicai, bucuria serii

Dana Rogoz

La asemenea evenimente, paparazzii vaneaza deseori orice greseala a celor de pe covorul rosu. Un crac, un chilotel, o transparenta nedorita, ceva-ceva, ca sa aiba cititorul mica lui bucurie. Anul acesta, la Gopo, frumoasa Monica Barladeanu, sau Monica Dean, cum e cunoscuta in State, ne-a oferit deliciul serii: un decolteu indraznet si o miscare mai brusca…

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger