AcasăPremiile Gopo 2014 – “Pozitia copilului” a primit Premiul Publicului!

Premiile Gopo 2014 – “Pozitia copilului” a primit Premiul Publicului!

Editia din 2014 a premiilor Gopo si-a desemnat luni castigatorii, unul dintre filmele favorite ale cinefililor fiind “Pozitia copilului”, care, de altfel, a si primit Premiul Publicului. De asemenea, filmul in regia lui Calin Peter Netzer, care a primit Ursul de Aur la Berlin in 2013, este nominalizat si la categoria cel mai bun film.

Cristina Flutur a urcat pe scena, luni seara, in cadrul Galei Premiilor Gopo, pentru a prezenta Premiul Publicului, pentru filmul romanesc cu cel mai mare succes in acest an in box-office. Premiul a fost acordat pelicului “Pozitia Copilului”.

“Le multumesc jurnalistilor care au facut breaking news cu acest film si asa au reusit sa aduca spectatori in salile de cinema, le multumesc tuturor celor care au platit bilet sa vada acest film. Le multumesc celor pe care nu ii vedem pe generic, cei care au organizat evenimente, festivaluri si campania de promovare a acestui film”, a spus Ada Solomon, producatorul filmului “Pozitia copilului”.

Totodata, Diana Cavaliotti si Dorian Boguta au inmanat premiul Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar lui Vlad Ivanov, din “Pozitia copilului”: “Le multumesc colegilor mei si celor care au vazut acest film, ma bucur sa fiu aici alaturi de voi”.

Iar cea mai buna actrita in rol secundar a fost desemnata Ilinca Goia, in “Pozitia Copilului”. “Le multumesc mult tuturor, a fost o surpriza sa primesc nominzalirea, dar si acest premiu. Si ii multumesc copilului meu ca m-a invatat tot despre pozitia mamei”, a spus Ilinca Goia, la primul ei trofeu Gopo din cariera.

De asemenea, “Pozitia copilului” a luat si premiul pentru cel mai bun scenariu, trofeul revenindu-le lui Razvan Radulescu si Calin Peter Netzer.

Foto: procinema.ro

author avatar
Alina Costache