AcasăNewsPremierul Victor Ponta, in "staborul" Partidei Romilor!

Premierul Victor Ponta, in „staborul” Partidei Romilor!

Victor Ponta si-a pus in cap comunitatea romilor, dupa ce l-a eliberat din functia de consilier de stat pe Gheorghe Raducanu si l-a numit in locul acestuia pe senatorul UNPR Damian Draghici.

Romii i-au declarat razboi premierului Victor Ponta

Au votat masiv USL, punand umarul la victoria unor nume grele precum Victor Ponta, Crin Antonescu sau Liviu Dragnea. Acum, reprezentantii romilor il acuza pe seful Executivului de tradare.

Gheorghe Raducanu a fost pus pe liber de premier

”Si-a incalcat cuvantul dat. Pentru noi  asta reprezinta cea mai mare jignire”, au declarat liderii romilor din Gorj si Teleorman.

Acestia au luat foc dupa ce au aflat ca Ponta l-a inlaturat din Executiv pe omul propus de Partida Romilor, bagandu-l la inaintare pe actualul senator Damian Draghici.

Pe langa mandatul de senator, Damian Draghici ocupa si functia de consilier onorific pe problema integrarii romilor

”Am avut o intelegere de care premierul nu a mai tinut cont. In schimbul sprijinului pe care i l-am oferit, Victor Ponta a acceptat sa-l numeasca pe Gheorghe Raducanu in functia de consilier de stat pe problema integrarii romilor. Sambata, fara sa ne consulte, l-a demis pe Raducanu si i-a oferit un post de consilier onorific lui Damian Draghici. Acest om nu reprezinta comunitatea noastra”, au explicat liderii romilor. Totodata, acestia au precizat ca  numirea lui Draghici genereaza o stare de incompatibilitate. ”Este onorific, nu este remunerat, dar nu  este normal sa fie si senator si consilier in acelasi timp. Draghici insista sa fie in preajma premierului pentru ca vrea sa rezolve problemele sotiei sale, care este cercetata intr-un dosar de coruptie”, au conchis reprezentantii romilor.

author avatar
Adelina Ionicel
1.082 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cristi, ai inteles gresit ca multi alti romani, care nu vreti sa intelegeti ca nu avem cum sa integram rromi fara sa fii in punctele cheie, acolo unde se iau cele mai importante decizii pentru viata comunitatii de rromi. Iata era un pas spre normalitate ca unul de-al nostru sa fie in Guvern si sa „ia taurul de coarne” pentru integrarea comunitatii. Din pacate se mosteneste proverbul „dezbina si condu” (aici vorbesc de insusi premierul Vicotr Ponta), pentru a nu lasa oamenii nostrii care au o experienta mare in lucru cu comunitatile de rromi. Se pare ca din nou nu suntem lasati sa ne facem treaba cu ai nostrii dar nici conducatorii tarii (Victor Ponta, Dragnea si altii) nu vor sa integreze odata si pentru totdeauna aceasta comunitate. Noi suntem prea mici pentru a repara o gresala istorica pe care nimeni nu doreste sa inteleaga ca fara decizii la nivel inalt nu se va intampla NIMIC. Asa ca, te rog, sa incerci sa privesti si din alt unghi problematica rroma, sa citesti despre istoria rromilor si poate ca iti vei schimba un pic din dictonul rasist (spre sa nu gresesc ca esti rasist). Cu stima X

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger