AcasăNewsPremierul, verificări pe stadioane. Orban, pe Ghencea: "timp de patru ani de...

Premierul, verificări pe stadioane. Orban, pe Ghencea: „timp de patru ani de zile nu s-a făcut aproape nimic”

Echipat cu vestă reflectorizantă și cu cască, Ludovic Orban a mers să vadă cum anume arată două dintre stadioanele din Capitală la care se lucrează, în perspectiva găzduirii meciurilor din cadrul Campionatului European de fotbal de anul viitor.

Prima oprire a fost la Stadionul Steaua, din Bulevardul Ghencea, unde Ludovic Orban a fost însoțit de doi dintre miniștrii din Cabinetul său, cel al lucrărilor publice, dezvoltării și administraţiei, Ion Ștefan, și, respectiv de către ministrul tineretului și sportului, Ionuţ Stroe, dar și de Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului. „Practic, se poate spune că timp de patru ani de zile nu s-a făcut aproape nimic, deși toată lumea știa că avem niște angajamente luate, pe care trebuie să le îndeplinim”, a susținut Orban de pe acest șantier.

Apoi, pe agenda lui Ludovic Orban au figurat vizite la Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf și la Stadionul Giulești. În toate cazurile s-a aflat care este stadiul lucrărilor, planul fiind ca arenele sportive să poată ajunge să găzduiască meciuri de la EURO 2020.

232 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnu Orban, o autoanaliza când va faceti ? Poate îl rugați pe domnul ministru Citu sa va ajute, poate va găsește și dumnevoastră multe goluri !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger