AcasăNewsPremierul Ungureanu face partie pentru oamenii sai

Premierul Ungureanu face partie pentru oamenii sai

Premierul Mihai Razvan Ungureanu va numi la sefia Corpului de Control un om de-al sau, in locul demisionarului Sorin Alazaroaie

E clar, Mihai Razvan Ungureanu chiar a trecut la butoane! Iar cei care s-au amagit ca noul premier va pleca la drum cu mostenirea de oameni loiali, atatia cati au fost, ai lui Emil Boc, s-au inselat amarnic.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu va numi la sefia Corpului de Control un om de-al sau, in locul demisionarului Sorin Alazaroaie

Dupa ce a inceput sa umble pe organigrama de conducere a Ministerului Economiei, fostul sef al SIE a eliberat o functie foarte importanta pentru planurile sale, cea de sef al Corpului de Control al Guvernului.

Sorin Alazaroaie

Unde, in locul anonimului Sorin Alazaroaie, care si -a dat demisia fara sa cracneasca, se vorbeste ca va veni un om de incredere din sfera Serviciilor.

Materie prima pentru Parchete

In timpul mandatului fostului premier acest post a fost practic unul onorific, titularul Alazaroaie neremarcandu-se prin absolut nimic. Asta dupa ce predecesorii lui Boc s-au folosit puternic de aceasta parghie pentru a-si controla subalternii, numind pe functii oameni cu greutate, care au facut apoi cariera politica. Iar Razvan Ungureanu pare decis sa reinvie aceasta moda, mai ales ca trebuie sa faca urgent curatenie prin ministere, pentru a-si putea plasa propriii oameni pe functiile cheie. Iar daca demnitarii sau functionarii de acum nu se dau dusi de buna voie, ei pot fi lesne convinsi cu ajutorul anchetelor interne demarate, legal, de catre Corpul de Control. Anchete ce se pot finaliza, daca este nevoie, cu dosare penale inaintate Parchetelor. Iar modelul va trebui aplicat de toti ministrii din cabinetul Ungureanu.

author avatar
eNational
886 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger