AcasăNewsPremierul Ungureanu a ajuns cu elicopterul in Vrancea, judet in care zeci...

Premierul Ungureanu a ajuns cu elicopterul in Vrancea, judet in care zeci de mii de oameni sunt izolati din cauza zapezii

(foto: realitatea.net)

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a ajuns sambata dimineata, cu un elicopter, in localitatea vranceana Dumbraveni. Vineri seara, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a anuntat ca a fost instituita „situatie de urgenta” in judet, in conditiile in care zeci de mii de oameni sunt izolati din cauza zapezii.

(foto: realitatea.net)

Primul-ministru Ungureanu a ajuns, sambata dimineata, cu elicopterul, in localitatea vranceana Dumbraveni, potrivit Mediafax. Seful Guvernului este insotit de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si cel al Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. Intrebat unde va merge, premierul a raspuns: „Unde e nevoie, la munca”. Ungureanu urmeaza sa viziteze si localitatile Bogza Caiata si Dumitresti, izolate din cauza zapezii.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a anuntat, vineri seara, ca a fost instituita „situatie de urgenta” in judet, in conditiile in care zeci de mii de oameni sunt izolati din cauza zapezii. In ultimele zile, 12 persoane din localitati vrancene blocate de nameti au murit.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger