AcasăNewsPremierul Ungariei, atacat cu rosii la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, atacat cu rosii la Baile Tusnad

Dupa ce vineri una dintre masinile din coloana sa oficiala a fost implicata intr-un accident de circulatie in zona Calimanesti, Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost implicat sambata intr-un nou incident stanjenitor.

Prezent la Baile Tusnad, unde a participat la lucrarile Universitatii de Vara „Balvanyos”, Viktor Orban a fost atacat cu rosii de doi minori.

Atacatorii, un baiat si o fata, ambii de 16 ani, au fost retinuti imediat si le-au spus jandarmilor ca nu stiu de ce au reactionat astfel.

Conform Realitatea TV, Viktor Orban a participat la o dezbatere intitulata „Timpul Nostru”. Aceasta a fost moderata de Zsolt Nemeth, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta, si a purtat amprenta lui Laszlo Tokes, presedintele CNMT.

Sursa amintita precizeaza ca sambata a fost ultima zi a lucrarilor Universitatii de Vara de la Baile Tusnad, iar la actiuni au participat peste 350 de invitati din Romania, ungaria, Marea Britanie, Italia, Spania, Elvetia, Finlanda, Polonia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.

author avatar
Cristi Ionita
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger