AcasăNewsUPDATE. Tudose, alaturi de ministrul Stroe, inaintea CEx-ului PSD. Mesajul premierului

UPDATE. Tudose, alaturi de ministrul Stroe, inaintea CEx-ului PSD. Mesajul premierului

UPDATE: Prim-ministrul si ministrul Transporturilor au fost prezenti la semnarea contractului ce vizeaza realizarea unui pod suspendat peste Dunare, la Braila.

Contractul a fost semnat de catre seful CNAIR, Stefan Ionita

„Este o intrare in normalitate, acest obiectiv este propus spre realizare si discutat din anii ’80 (…) Este un pas imens (…) Felicitari tuturor celor care au muncit (…) Va garantez ca, atata timp cat mai suntem in picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de acest gen sa se desfasoare cu aceeasi rapiditate”, a subliniat Tudose, in scurta alocutiune sustinuta la sediul MT. Alocutiune al carei final le-a dat unora de inteles ca s-ar bate un apropo legat de zvonurile vehiculate tot mai intens in ultimele ore, pe fondul apropierii CExN-ului, privind o eventuala retragere a sprijinului politic acordat sefului Guvernului.

Cu aproximativ doua ore inainte de momentul care care ar urma sa inceapa intrunirea Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat, o sedinta decisiva in opinia multora, Mihai Tudose iese in fata presei. Nu singur, ci alaturi de un alt social-democrat, aflat la momentul de fata pe fotoliul de ministru al Transporturilor.

Este vorba despre o conferinta de presa comuna, sustinuta de premierul Tudose si de ministrul Felix Stroe, la sediul Ministerului Transporturilor (MT), declaratiile urmand sa inceapa la ora 14, din cate figureaza pe agenda publica a sefului Guvernului publicata pe site-ul Executivului.

Ramane de vazut daca premierul va pleca apoi de la sediul MT direct la sediul PSD din Kiseleff, unde, incepand cu ora 16 este programata sa inceapa sedinta conducerii social-democrate, in care ar urma sa se transeze situatia tensionata ce a facut sa se discute de tabere si de ipoteza luarii in calcul a variantei retragerii sprijinului politic pentru premier.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger