AcasăNewsPremierul si ministrul Justitiei, discutii la Guvern

Premierul si ministrul Justitiei, discutii la Guvern

Tudorel Toader a mai facut un pas spre revocarea lui ”nea Gusti”

 

UPDATE: Tudorel Toader a venit la Guvern, unde a avut  intrevederea cu premierul Dancila. S-a intamplat inainte de pranz, discutiile nefiind unele de durata.

Tudorel Toader urmeaza sa ajunga, in cursul acestei prime zile din martie, la Palatul Victoria.

Proiectul menit sa aduca modificari OUG 7, cea adoptata in 19 februarie, care vizeaza modificari aduse legilor Justitiei, e gata, iar oficialul guvernamental urmeaza sa i-l prezinte premierului in cursul zilei de vineri. Este vorba despre un proiect realizat dupa ce Viorica Dancila a discutat, zilele trecute, la sediul Guvernului, cu reprezentanti ai asociatiilor de magistrati si al CSM-ului, ca urmare a nemultumirilor iscate de OUG 7.

Din cate a precizat Toader, joi seara, la un post TV, dupa aceasta discutie cu premierul, intentioneaza sa trimita proiectul de OUG la consiliul Superior al Magistraturii, in asa felincat reprezentantii CSM-ului sa emita un aviz – unul consultativ.

Amintim ca pana sa intre la discutiile cu magistratii, premierul spunea ca Executivul nu va renunta la OUG 7. Intre timp, atat CSM-ul, cat si DNA-ul au solicitat abrigarea ordonantei adoptate in februarie.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger