AcasăNewsPremierul Ponta ii da dreptate presedintelui

Premierul Ponta ii da dreptate presedintelui

Dupa ce l-a acuzat, ieri, pe Traian Basescu de sabotarea intereselor Romaniei, Victor Ponta retracteaza: demersul presedintelui este corect.

Victor Ponta ar trebui sa-i ceara scuze lui Traian Basescu

Totul a pornit de la retrimiterea in Parlament, spre reexaminare, a unei ordonante mai vechi referitoare domeniul energiei. Fara a verifica despre ce ordonanta anume este vorba, premierul Ponta a luat foc si l-a acuzat pe Traian Basescu de sabotarea intereselor Romaniei, pe motiv ca retrimiterea legilor energiei si gazelor in Parlament va duce la incalcarea angajamentelor asumate fata de FMI.

In scurta vreme, premierul s-a lamurit ca ordonanta in cauza abroga ce nu trebuie din prevederile legii energiei, legii gazelor si legii ANRE, deci modificarea sau respingerea ei este obligatorie. ”Retrimiterea de catre presedinte este corecta”, s-a limitat Ponta sa recunoasca, pe post de cuvenite scuze.

author avatar
Simona Badulescu
779 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu este atat de simplu sa intelegi problemele economice, care sunt foarte diverse.Acestea nu pot fi turnate in capul nimanui la investire, mai ales daca are „palaria mica”. Era bine ca Ponta sa mai stea pe acasa, sa se initieze si abia dupa aceea sa iasala plimbare. Dar daca va lua lectiile de la Florin Georgescu, care da vina pe criza externa pentru majorarea cursului la noi in prezent, atunci mai bine n-ar mai pleca nicaieri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger