AcasăNewsPremierul olandez, raspuns categoric pe tema Schengen

Premierul olandez, raspuns categoric pe tema Schengen

Aflat la Sibiu, pentru Summitul informal al Consiliului European, intrebat fiind cand crede ca va fi pregatita Romania sa intre in Schengen, premierul olandez a fost cat se poate de categoric in raspunsul sau.

„Cand va veti conforma tuturor regulilor statului de drept, ale democratiei. Nu mergeti in directia corecta”, a replicat Mark Rutte.

[youtube]072-tBKsKOs[/youtube]

Anterior, Klaus Iohannis spunea, joi, ca „aceasta chestiune, Schengen, am pus-o in discutie de nenumarate ori, si fiti siguri ca si astazi voi discuta cu liderii europeni despre Schengen”. „Insa, vedeti ca lucrurile nu merg intotdeauna asa cum ne imaginam. Avem politicieni care, din pacate, au aratat Europei ca nu avem numai o fata frumoasa. Avem si politicieni care ataca justitia, din pacate, avem politicieni care, din pacate, ataca chiar si institutiile europene, si in aceste conditii, din pacate, in loc sa mergem mai departe, sa fim acceptati cu totul si inclusiv in Spatiul Schengen, au aparut acele discutii despre statul de drept din Romania, discutii care, evident, au fost antamate de politicienii nostri, care vor altceva decat binele Romaniei”, a adaugat presedintele.

author avatar
Andrei Coman
645 afisari

4 COMENTARII

  1. PAI REALITATEA E REFLECTATA DE TONELE DE COCAINA CE STA REVASITA PE TARMUL MARII NEGRE SI AJUNGE INCLUSIV IN OLANDA DE 30 DE ANI…..CE VRETI MAI MULT ……

  2. A se traduce:”cand ne veti da portul Constanta atunci veti fi in Schengen!”Eu zic ca la „Pastele cailor”Sictir ,nesimtitule!

  3. Direcția corecta ➡️MACOVEI➡️NELU IORDAS➡️verisoara tusica Stela ambasadoarea Holandi↔️jidenutu SOROSI➡️1,2,Trei seara pe alei droguri daca vrei i ca la gascari in baruri↔️fete cate vrei➡️deep state.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger