AcasăNewsPremierul malaezian: Avionul disparut a cazut in Oceanul Indian. Nu exista supravietuitori!

Premierul malaezian: Avionul disparut a cazut in Oceanul Indian. Nu exista supravietuitori!

Primul-ministru malaezian Najib Razak a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca masuratori de ultima ora au evidentiat faptul ca avionul disparut de pe 8 martie si cautat saptamani intregi a cazut in Oceanul Indian. Spre disperarea rudelor celor 239 de oameni aflati la bord, pe baza declaratiilor premierului din Malaezia ar reiesi faptul ca nu exista supravietuitori.

Nu exista supravietuitori ai cursei Malausia Airlines, dupa ce a vionul a cazut in Oceanul Indian

La peste doua saptamani de cand aparatul de zbor care a decolat din capitala malaeziana Kuala Lumpur cu destinatia Beijing a disparut fara urma, fiind cautat in zadar si pe apa si pe cale aeriana, seful Executivului din Malaezia a dat publicitatii informatia care a picat ca un trasnet asupra familiilor pasagerilor si a personalului aflat la bordul cursei MH 370.

Razak a sustinut ca Boeingul 777 apartinand Malaysia Airlines si care avea la bord 239 de oameni a cazut in apele Oceanului Indian. Rudele pasagerilor au fost informati despre rezultatele masuratorilor de ultima ora, care au condus catre aceasta ipoteza in cazul disparitiei avionului. Mai mult, conform declaratiei unui apropiat al unuia dintre pasagerii aflati la bordul aparatului de zbor cautat de atatea zile, familiilor celor 239 de oameni aflati in avionul disparut, 1115 dintre ei cetateni chinezi, li s-a spus ca nu exista supravietuitori in urma tragediei.

Vestea cumplita vine la doar cateva zile de cand mai multe imaginis suprinse din satelit au indicat in sudul OceanuluI indian mai multe ramasite ce ar fi putut apartine epavei avionului Malaysia Airlines.

author avatar
Cristina Stefan
905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger