AcasăNewsPremierul israelian a „capitulat” pana la primavara

Premierul israelian a „capitulat” pana la primavara

Netanyahu prezinta la ONU stadiul „bombei” nucleare iraniene

Mult asteptatul discurs al premierului israelian, Benjamin Netanyahu, la ONU, s-a produs! „Bomba Bibi” va exploda in Iran „la primavara sau toamna tarziu”!

Netanyahu prezinta la ONU stadiul „bombei” nucleare iraniene

Netanyahu si-a transmis „liniile rosii” in privinta programului nuclear iranian, renuntand la amenintarile imediate. El a subliniat ca Iranul va fi gata sa obtina arma atomica abia la vara, dar pana atunci mai are ragaz sa renunte.  Serviciile secrete israeliene au avut niste „scurgeri” de informatii conform carora au existat niste sabotaje la centrala iraniana de la Fordo, cateva centrifuge de imbogatire a uraniului fiind scoase din uz.

Netanyahu a anuntat ca SUA si Israelul vor ataca impreuna „inainte ca Iranul sa treaca la stadiul doi de imbogatire a uraniului – acum a ajuns la 70% – pentru a obtine arma nucleara”. Jurnalistii de la ziarul israelian Yediot Aharonot au remarcat imediat ca Bibi e primul „cercetator” din lume care a avansat procentul de 70%! Pana acum s-a vorbit de uraniu imbogatit cu 20% pentru scopuri civile si 90% pentru scopuri militare! Uraniu imbogatit cu 70% va ramane in anale ca „bomba Bibi.”

author avatar
Adina Mutar
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger