AcasăNewsPremierul Dancila a votat. "Doar pentru europarlamentare"

Premierul Dancila a votat. „Doar pentru europarlamentare”

Dupa ce a stat minute bune la coada, cum li se intamplase, de altfel, si altor politicieni care au ajuns inaintea sa la sectia de votare gazduita de Liceul „Jean Monnet” din Capitala, precum Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu, Viorica Dancila s-a indreptat in cele din urma catre cabina de vot.

„Am votat pentru o echipa care sa reprezinte Romania in adevaratul sens al cuvantului, sa nu se pozitioneze impotriva Romaniei (…) cred in Romania, cred in romani si cred ca o reprezentare demna este ceea ce vor toti romanii. Am votat astazi pentru ca eu cred ca o Romanie puternica (…) va conduce la o Uniune Europeana puternica”, a mentionat Dancila, inainte de a indemna romanii sa vina la vot, fiind de parere ca „este foarte bine ca oamenii vor sa participe la vot, ca vor sa-si spuna cuvantul”.

Premierul a ales sa-si exprime optiunea electorala doar la alegerile europarlamentare, nu si la referendumul pe justitie convocat de catre actualul sef al statului. „Am votat astazi doar pentru europarlamentare”, a subliniat Dancila. Si asta in conditiile in care zilele trecute declarase in prima faza ca va vota la referendum, adaugand apoi ca va respecta linia partidului.

sursa foto: gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger