AcasăNewsPremierul Ciolos, la comandamentul de iarna de la MAI. Ministrul Toba: 46...

Premierul Ciolos, la comandamentul de iarna de la MAI. Ministrul Toba: 46 de localitati afectate

Vremea urata continua, astfel ca la Ministerul de Interne a cost convocat un comandament de iarna. Este vorba despre o prima astfel de reuniune condusa de noul ministru al Internelor, Petre Toba, la care a participat si seful Guvernului.

Petre Toba

Avand in vedere ca pana in aceasta dimineata a fost valabila o atentionare meto de ninsori si ploi, pentru un numar insemnat de judete, o noua avertizare COD GALBEN fiind emisa, la ora 10, pentru cea mai mare parte a tarii, exceptie facand nord-vestul Romaniei, prin intermediul careia specialistii au anuntat noi precipitatii, autoritatile s-au intrunit, la sediul Ministerului de Interne, pentru a comunica masurile care s-au luat si vor continua sa fie aplicate, in zonele afectate de vremea rea.

Astfel, seful MAI a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost luate masuri la nivelul a 14 judete, ca au fost 46 localitati afectate de vremea rea, cu 333 de anexe gospodaresti si 167 de gradini inundate. Insa, cel mai important aspect este, cu siguranta, acela ca nu au fost inregistrate victime in randul locuitorilor zonelor afectate de astfel de situatii cauzate de vremea nefavorabila.

Pe langa premierul Ciolos si ministrul Toba, la comandamentul care a inceput la ora 10, la sediul MAI, au fost sprezenti si seful Administratiei Nationale de Meteorologie, dar si alti ministri, precum si sefi ai structurilor centrale din cadrul MAI. De asemenea, fiind un comandament in sistem videoconferinta, au putut participa si conducatori ai structurilor teritoriale ale ministerului condus pe fostul sef al Politiei Romane, precum si prefecti si alti reprezentanti ai institutiilor cu atributii in domeniu.

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger