AcasăNewsPremierul britanic, reactie categorica dupa cele intamplate la Londra

Premierul britanic, reactie categorica dupa cele intamplate la Londra

La finele reuniunii comitetului de urgenta convocat dupa incidentele de noaptea trecuta, din Londra, Theresa May a iesit in fata presei cu un mesaj cat se poate de categoric, condamnand extremismul si subliniind ca, in ciuda a ceea ce s-a intamplat si a primelor reactii- de a se intrerupe campaniile electorale- alegerile generale se vor desfasura conform programului, adica joia viitoare.

Vorbind despre „al treilea atac terorist” care a lovit Marea Britanie in ultimele trei luni, premierul britanic a transmis ca s-a ajuns la concluzia ca atacurile recente nu au legatura intre ele – cand vine vorba de felul in care s-au desfasurat. May a subliniat, insa, ca „lucrurile trebuie sa se schimbe”, atat la nivel de mentalitate, cand vine vorba despre ura, cat si prin implementarea unor masuri menite sa reduca extremismul online. Exista o „prea mare toleranta pentru extremism” in Regatul Unit, a transmis premierul britanic. „E timpul sa spunem destul e destul!”, a adaugat May, inainte de a face un apel public la unitate. „Uniti ne vom invinge dusmanii!”, a transmis premierul britanic, din fata resedintei din Downing Street 10.

Atacurile de noaptea trecuta – soldate cu 7 morti si 48 de raniti – vin dupa cel din Westminster, din martie, si din Manchester, de acum doua saptamani. De aceasta data, in prima faza o camioneta a intrat in multime, inainte ca de la bordul ei sa coboare trei barbati, care au inceput sa injunghie oamenii care le ieseau in cale. Ulterior s-a anuntat ca politia a impuscat trei atacatori.

527 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate daca luptati, in sfarsit, ma scoateti si pe mine de aici, va rog frumos. am facut tot ce am putut, dar dupa ce m-ati luat toti la misto ce voiati mai mult?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger