AcasăNewsPremierul britanic face jogging în grădina reginei

Premierul britanic face jogging în grădina reginei

Regina Elisabeta a II-a i-a acordat permisiunea lui Boris Johnson să facă mişcare în grădinile Palatului Buckingham. Johnson poate continua recuperarea după infectarea cu COVID-19 și ușurează munca echipelor de securitate –locatarul din Downing Street alerga zilnic în spații publice.

Reşedinţa reginei Elisabeta din Londra dispune de o grădină mare şi de un teren de tenis în aer liber, iar Boris Johnson este cunoscut ca fiind un iubitor al sportului, relatează The Telegraph. Ziarul a publicat o fotografie cu premierul în vârstă de 55 de ani în momentul sosirii acestuia la reşedinţa sa oficială (într-un Range Rover blindat) după o sesiune de exerciţii fizice, purtând un tricou roşu, pantaloni scurţi albaştri şi încălţăminte sport.Publicaţia a citat o sursă din cadrul palatului, spunând că şi altor premieri li s-a oferit permisiunea să facă mişcare în grădinile Palatului Buckingham. Boris Johnson a fost de asemenea văzut făcând jogging în grădinile Palatului Lambeth, reşedinţa oficială din Londra a Arhiepiscopului de Canterbury – şeful Bisericii Anglicane.

Palatul Buckingham, care pe lângă o grădină imensă are și un teren de tenis în aer liber,  este în prezent închis pentru turişti din cauza pandemiei de coronavirus. Ca măsură de precacuție, regina Elisabeta a II-a, 94 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, 98 de ani, au părăsit Londra şi s-au mutat la Castelul Windsor în martie.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger