AcasăNewsPremierul Boc si-a dat demisia: "Nu ma agat de putere"

Premierul Boc si-a dat demisia: „Nu ma agat de putere”

Emil Boc

Emil Boc a anuntat, luni, ca a decis sa depuna mandatul Guvernului. „Am depus mandatul pentru ca nu ma agat de putere. Am luat decizii extrem de grele in acesti ani de guvernare. In vremuri de criza Guvernul nu participa la un concurs de popularitate”, a spus Boc.

Emil Boc

Am depus mandatul pentru ca nu ma agat de putere, pentru mine conteaza mai putin daca mai raman in functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii”, a afirmat Emil Boc.

Boc a facut apel catre clasa politica pentru a trece rapid prin parlament un nou guvern. Totodata, acesta a tinut sa le multumeasca presedintelui Basescu, ministrilor din Cabinetul sau, dar si romanilor. „Vreau sa multumesc presedintelui Romaniei pentru suportul acordat in procesul de reforma a statului. Vreau sa multumesc romanilor, au fost cei care cu adevarat au salvat Romania, economia si tara de la colaps economic. Stiu ca prin masurile pe care le-am luat v-am necajit. In vreme de criza iei decizii cu capul si mai putin cu inima. Romania s-a insanatosit din punct de vedere economic. Sper ca si gestul meu sa fie privit de clasa politica, ca un semnal. Politicienii trebuie sa uneasca, nu sa dezbine. Cred ca acest guvern si-a facut datoria”, a declarat Emil Boc.

892 afisari

1 COMENTARIU

  1. basescule-daca nu aveai de gind la alegeri anticipate,era de ajuns sa o ghilotinezi pe udrea si ina vreo doi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger