AcasăNewsPremierul a implinit 40 de ani. Ponta se face mare cu Basescu

Premierul a implinit 40 de ani. Ponta se face mare cu Basescu

Pe Victor Ponta il maguleste atentia speciala pe care i-o acorda Traian Basescu.

Victor Ponta stie sa profite de pe urma conflictului cu Traian Basescu

Desi nu-l inghite neam pe Traian Basescu, Victor Ponta realizeaza ca duelul sau cu ”animalul politic” consacrat pe plaiurile mioritice ii confirma valoarea si ii creste cota. ”Ma bucur ca sunt tinta preferata a lui Traian Basescu. Daca n-as conta, probabil ca nu si-ar pierde vremea cu mine”, afirma deschis tanarul lider al PSD. Chiar daca se alege cu cariera consolidata de pe urma lui Basescu, Ponta nu renunta la antipatia pe care i-o poarta actualului presedinte, pe care-l si avertizeaza inca o data ca este ”persona non grata” la Guvern: ”Nu cred ca domnul Basescu va trece peste opinia negativa asupra mea si nici eu in ceea ce-l priveste pe dl. Basescu. Dar daca CCR l-a reinstalat in functie, fiecare dintre noi trebuie sa-si faca partea lui de atributii. Eu nu am intrat niciodata si nici nu am de gand sa intru in atributiile presedintelui, insa presedintele Basescu s-a obisnuit sa fie si prim-ministru, iar asta nu am permis si nici nu o sa permit”.

Nu-i place sa primeasca flori de la Basescu

Premierul a privit cu rezerve cosul de flori primit, ieri, din partea Administratiei Prezidentiale, cu ocazia implinirii a 40 de ani. ”In general, cred ca totusi florile sunt mai degraba pentru doamne”, a comentat Ponta, adaugand ca sotia sa se va bucura daca-i duce ei ”florile domnului presedinte”. In plus, Ponta considera ca gestul depaseste cadrul institutional pe care si-a propus sa-l respecte in relatia cu Traian Basescu: ”Nu cred ca intra in atributiile privind colaborarea institutionala viata privata”.

author avatar
Simona Badulescu
472 afisari

1 COMENTARIU

  1. De cautat daca nu au cumva praf de stranutat, de scarpinat, sau Doamne fereste, ceva cianura .Oricum sa-l lase la birou mai bine, sa nu pateasca ceva Daciana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger