AcasăNewsPremiera in Europa: Decizia care i-ar afecta pe toti minorii din Romania!...

Premiera in Europa: Decizia care i-ar afecta pe toti minorii din Romania! Ce li se interzice!

Celor care nu au implinit varsta de 18 ani li s-ar putea interzice cumpararea de bauturi carbogazoase. Aceasta este initiativa legislativa pe care un deputat din PDL vrea sa o depuna la Parlament.

Despre efectele nocive ale bauturilor acidulate s-a tot vorbit, iar medicii de specialitate au confirmat de fiecare data acest lucru. Insa, in ciuda diferitelor campanii duse impotriva comsumului de racoritoare carbogazoase, politicianul Alin Popoviciu este convins ca minorii nu constientizeaza pericolul caruia se expun atunci cand beau aceste produse.

„Aceste bauturi carbogazoasa sa se vanda exact cum se vand tigarile in Romania, adica sa nu mai poata fi vandute celor sub 18 ani. Daca un parinte considera ca copilul are nevoie de o asemenea bautura poate sa-i cumpere, dar sa nu lasi niciodata un copil sa mai cumpere asa ceva singur”, este de parere Alin Popoviciu, deputat PDL, citat de stirileprotv.ro.

Se pare ca parlamentarul s-ar fi inspirat din legislatia Statelor Unite si isi doreste ca prima tara din Uniunea Europeana care pune aceasta interdictie sa fie Romania.

author avatar
Alina Costache
576 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger