AcasăNewsPregatiti-va umbrelele! Urmeaza cateva zile cu ploi si vant!

Pregatiti-va umbrelele! Urmeaza cateva zile cu ploi si vant!

Desi multi sperau ca vremea sa se imbunatateasca si sa fie soare si cald, vestile nu sunt tocmai bune. Meteorologii au emis, vineri, o informare, anuntand ca in urmatoarele zile vor cadea precipitatii in toata tara.

Pregatiti-va umbrelele, veti avea nevoie de ele! Specialistii Adrministratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca, incepand de vineri, de la orele 23 si pana duminica noapte (orele 23) va ploua in toate regiunile. La munte, la inaltimi mari, de peste 1.500 de metri, precipitatiile se vor transforma in lapovita si chiar ninsoare.

Ploile vor fi insemnate cantitativ, in special in noaptea de vineri spre sambata si in cursul zilei de duminica – in Banat, Maramures, Crisana, nord-vestul Transilvaniei si in zona Muntilor Apuseni, meteorologii asteptandu-se ca precipitatiile sa depaseasca 15 l/mp, izolat 25 l/mp.

Si vantul isi va face simtita prezenta. Daca in restul regiunilor va sufla moderat, in vest si la munte se asteapta ca vantul sa aiba intensificari temporare de peste 50km/h, iar in zona inalta chiar si 70 km/h.

283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger