AcasăNewsPregătiri în stațiunile de la munte, pentru minivacanţa de Paşte/Cât costă trei...

Pregătiri în stațiunile de la munte, pentru minivacanţa de Paşte/Cât costă trei nopți de cazare în Poiana Braşov

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Cu doar câteva săptămâni rămase până la minivacanța de 1 Mai și de Paște, mulți și-au făcut deja planurile pentru zilele libere de care se vor bucura cu ocazia începutului de lună mai și a Sărbătorilor Pascale ortodoxe. Cei care vor să meargă la munte au la dispoziție diverse opțiuni de cazare.

De altfel, hotelierii din stațiunile montane au lansat ofertele turistice pentru această perioadă. Și se pregătesc deja să primească turiștii care aleg să petreacă minivacanța de 1 Mai și de Paște la munte, departe de agitația marilor orașe. Și în căutarea de aer curat și de liniște. Și cu speranța că vremea va fi frumoasă, pentru a se plimba cât mai mult în natură.

Anul acesta mulţi hotelieri au renunțat la mesele copioase de Paște și au ales serviciul a-la-carte, potrivit Antena 3. Astfel, turiștii se pot bucura de vizite în natură și în preajma unităților de cazare, fără să mai stea cu ochii pe ceas, ca nu cumva să nu rateze ora de servire a meselor.

Sală de bowling, loc de joacă pentru copii

În cazul în care vreți să știți și cam care sunt prețurile de cazare, aflați că, de exemplu, un resort din Poiana Brașov a stabilit deja prețul de 2200 lei pentru două persoane în cazare cu demipensiune pentru trei nopți.

Turiștii sunt așteptați cu SPA, dar și o sală de bowling, spațiul având și loc de joacă pentru copii.

„Știm foarte bine că turiștii vor veni, îi așteptăm foarte mult, dar în acest an, ținând cont că vom avea un timp foarte frumos, de ce nu ne bucurăm de natură?

Ne bucurăm în același timp de toate facilitățile hotelului. Avem SPA, avem loc de joacă pentru copii interior, exterior, ne bucurăm de o sală de bowling, ne bucurăm de tenis de masă, o multitudine de activități indoor. Dar să nu uităm că am ales să avem un pachet cu mâncarea a la carte”, a precizat Gabriel Roșca, manager la un resort 4 stele.

Programe speciale pentru copii, inclusiv vânătoare de ouă

Nu e singurul resort care s-a pregătit să întâmpine turiștii în minivacanța de la începutul lunii viitoare. Și nu oricum, ci cu surprize, inclusiv pentru cei mici.

Un alt resort a pregătit programe speciale pentru copii, care includ o petrecere cu iepurașul de Paște și vânătoare de ouă.

Prețul variază între 3.000 și 5.000 lei, pentru un pachet care include 3 nopți de cazare pentru doi adulți si doi copii, potrivit aceleiași surse.

Pachetul de Paște are minim trei nopți cazare cu demipensiune. Pentru adulţi, ne-am gândit să le oferim un voucher de SPA pentru a se relaxa pe perioada sejurului, iar copiii vor avea jocuri atractive atât la interior, cât și la exterior, iepuraşul de Paște, vânătoare de ouă.

Pentru 1 Mai poate pentru cei care doresc să petreacă Paștele acasă, ne-am gândit să facem acest pachet cu un brunch muncitoresc și multe discount-uri în cadrul centrului SPA”, a explicat Bianca Socol, manager resort 4 stele.

E de menționat, în tot acest context, că mare parte a sejururilor pentru vacanţele de 1 Mai şi Paşte au fost deja rezervate cu mai bine de două săptămâni înainte. Dar chiar și așa, cel mai probabil, cei care vor să petreacă minivacanța la munte și își fac planuri de ultim moment în acest sens vor mai putea găsi soluții de cazare.

author avatar
Andrei Coman
606 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger