AcasăNewsPREFECTUL de Neamt, ranit intr-un grav accident rutier. O persoana a murit!

PREFECTUL de Neamt, ranit intr-un grav accident rutier. O persoana a murit!

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, a fost ranit, marti dimineata, intr-un grav accident de circulatie, in urma caruia a ajuns de urgenta la spital. Soferul celeilalte masini implicate in coliziune a murit.

Prefectul Lazar, aflat la volanul unui autoturism de teren, a fost dus de urgenta la spital, in Roman, cu o ambulanta care a ajuns la locul incidentului produs pe DN 15D, in dreptul localitatii Fetesti. In aceeasi masina se mai aflau doua persoane, una dintre ele avand, de asemenea, nevoie de ingrijiri medicale. Din primele date, oficialul nemtean ar fi suferit rani la cap.

Din nefericire, potrivit ziarulderoman.ro, in ciuda interventiei echipelor medicale, pentru soferul Loganului –  autoturismul intrat in coliziune cu autovehiculul in care se aflau prefectul de Neamt si ceilalti doi pasageri – un barbat in jur de 60 de ani, nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

Urmeaza ca oamenii legii sa faca investigatii pentru a afla cauzele producerii accidentului. O prima ipoteza luata in calcul de catre anchetatori ar fi aceea ca soferul Loganului ar fi intrat intr-o depasire riscanta, motiv pentru care ar fi ajuns pe contrasens, izbindu-se de masina condusa de prefectul de Neamt, George Lazar.

Sursa foto: ziarulderoman.ro/ziarulceahlaul.ro

963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger