AcasăNewsPrefectul Capitalei, la Parchetul General

Prefectul Capitalei, la Parchetul General

Dupa noul sef al Jandarmeriei, un alt oficial ajunge sa discute cu procurorii de la Parchetul General, in cauza ce vizeaza violentele de la protestele din 10 august si interventia jandarmilor.

Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, ar fi venit miercuri la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte, conform unor surse citate de B1 TV.

Se asteapta ca prefectul sa ofere lamuriri procurorilor, mai ales ca oficialul a fost cel care a semnat, dupa cum anuntase ministrul de Interne, inca de zilele trecute, ordinul care a permis interventia in forta a jandarmilor, la cateva minute dupa ora 23.

In urma cu doua zile, Catalin Sindile, noul sef al Jandarmeriei, s-a prezentat la Parchetul General, la momentul respectiv anuntandu-se ca „vizita a avut ca scop stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor, in contextul evenimentelor petrecute in 10 si 11 august”.

sursa foto: facebook.com/prefecturabucuresti

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger