AcasăNewsPrefectul Capitalei i-a declarat război lui Clotilde Armand. Toni Greblă s-a dus...

Prefectul Capitalei i-a declarat război lui Clotilde Armand. Toni Greblă s-a dus direct la instanța de judecată

toni greblaPrefectul Capitalei i-a declarat război lui Clotilde Armand. Toni Greblă s-a dus direct la instanța de judecată

Prefectul Toni Greblă anunţă că a sesizat instanţa de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziţii prin care primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi şi-a majorat indemnizaţia lunară cu până la 30%.

Efectele dispoziţiilor sunt suspendate până la soluţionarea definitivă a cauzei, arată Prefectura Capitalei într-un comunicat oficial.

Prefectul Capitalei a cerut în instanță anularea dispoziţiilor prin care Clotilde Armand și-a majorat indemnizația

Agenţia Naţională de Integritate o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, de conflict de interese administrativ şi incompatibilitate.

ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, întrucât, în exercitarea atribuţiilor de primar, respectiv în perioada februarie – august 2022, a semnat un număr de 5 dispoziţii care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a afirmat că sesizarea făcută de PNL împotriva ei la ANI arată că ”primarul sectorului 1 s-a numit manager de proiect şi a încasat 3.500 euro în 5 luni”.

”Nimic mai fals”, precizează ea, adăugând că asta ar înseamna că ”toţi primarii din România care îşi semnează lunar pontajul sau care îşi măresc indemnizaţia sunt în conflict de interese”.

Ea a anunţat că depune plângere penală împotriva inspectorului ANI care a refuzat sistematic accesul la dosar şi acuză faptul că un membru PNL a sesizat ANI fiindcă vrea să nu se mai ia şpagă în Primăria Sectorului 1.

author avatar
Andreea Vlad
347 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamna Clotilde ne-a prezentat un raspuns cu aviz pozitiv. Dar nu si actul la care s-a dat Avizul.putea fi orice. Vrem sa vedem actul avizat de legalitate. Altfel, mai bine ne arata biletul de tramvai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger