AcasăNewsPrefectul Capitalei, atac la AUR. Cum parează George Simion acuzațiile lui Alin...

Prefectul Capitalei, atac la AUR. Cum parează George Simion acuzațiile lui Alin Stoica

AURPrefectul Capitalei, atac la AUR. Cum parează George Simion acuzațiile lui Alin Stoica / foto: Agerpres

Prefectul Capitalei Alin Stoica a denunțat marţi că protestele faţă de restricţiile pentru combaterea pandemiei și spune că manifestațiile au fost organizate de un anumit partid şi de un lider al acelui partid.

„Aceste proteste au fost organizate de un anumit partid şi un lider al acelui partid”, a declarat prefectul Capitalei Alin Stoica, făcând referire la liderul AUR George Simion.

George Simion, reacție-fulger

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a reacționat imediat după ce Alin Stoica a găsit AUR-ul vinovat pentru incidentele de aseară. „Mitingul s-a terminat în Piața Victoriei și toată lumea a plecat spre casă. Normal că fiecare incident este regretabil, mai ales că acestea s-au desfășurat în afara cadrului protestului”, a declarat George Simion pentru bugetul.ro.

Liderul AUR a acuzat că Guvernul, în loc să conducă țara, se răzbună pe AUR. „Noi am participat la proteste, dar ei nu participă la guvernare! Nu fac ce ar trebui să facă. Se războiesc între ei pentru a crește sau a scădea numărul de cazuri, numărul de raportări, fie că vorbim de morți, fie de vaccinări. Ei ar trebui să conducă o țară și au ca dușman principal pe cei pe care îi văd că le-ar fura puterea, pe AUR”, a spus Simion.

Şeful Jandarmeriei a vorbit, referindu-se la violenţele din centrul Capitalei, despre „aşa-zişii lideri informali ai protestelor”, fără a da nume, subliniind însă că la finalul investigaţiilor vor putea fi oferite mai multe detalii, scrie news.ro.

author avatar
Andreea Vlad
238 afisari

2 COMENTARII

  1. ” … au ca dușman principal pe cei pe care îi văd că LE-AR FURA puterea, pe AUR ”. Pușchea pe limbă-ți, Simioane, adică voi vreți să FURAȚI puterea? Ai grijă, că ai lacune, puștiulică. Ce faci, îți dai cu stîngu-n dreptul? :)))

  2. G4 Media.ro , astazi , 30 Martie 2021 , articol de Dan Tapalaga : ” CINE SUNT ACESTI REVOLTATI ? ” . Sunt interesante si comentariile cititorilor la acest articol .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger