AcasăNewsPrefectii din judetele Botosani si Neamt, demisi de premier

Prefectii din judetele Botosani si Neamt, demisi de premier

(foto:stradadebuzau.ro)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca prefectii din Botosani si Neamt vor fi demisi, pentru ca nu si-au facut treaba in ceea ce priveste  deszapezirea.

(foto:stradadebuzau.ro)

Pe langa demiterile anuntate, Victor Ponta a mai spus ca va face si o analiza privind conducerea CNADNR si ca va vedea daca va fi demisa si aceasta.

„Cel de la Botosani (n.r.- prefectul) si cel de la Neamt vor pleca, din ce mi-a spus pana acum ministrul Dusa. Pleaca toata lumea care nu si-a facut treaba. Le-am spus din timp, ne-am pregatit, daca acum si-au dat seama, inseamna ca nu sunt buni si vin altii”, a declarat miercuri premierul, potrivit rtv.net.

Premierul Victor Ponta s-a pus pe treaba, si de asemenea, nici noii ministri nu sunt scutiti de Sarbatori. El a mai declarat ca au fost deblocate fonduri din rezerva de stat pentru ca in zonele afectate de ninsori abundente sa nu mai aiba probleme.

„Am scos din rezerva de stat, noi facem tot ce trebuie ca lucrurile sa fie tinute sub control. Am cerut CNADNR sa publice pe site toate contractele de deszapezire, ca sa putem sa stim unde si cine nu isi face treaba”, a mai precizat Ponta.

author avatar
Andra Nesu
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger