AcasăNewsPredoiu vrea sa scape. E mana lui Iohannis!

Predoiu vrea sa scape. E mana lui Iohannis!

Predoiu intelege greselile ANAF pentru ca stie cu ce dotari lucreaza functionarii

Somnolenta campaniei electorale a fost tulburata de zvonul conform caruia Catalin Predoiu ar urma sa se retraga, pe ultimii metri, in favoarea lui Nicusor Dan.

La usa pe care ar putea sa o taie Catalin Predoiu sta de straja Mircea Ionescu Quintus

Cei care vehiculeaza varianta sustin ca rocada in cauza ar fi pe placul lui Klaus Iohannis, implicit a liderilor PNL ramasi tributari actualului presedinte. De asemenea, gurile rele spun si ca o retragere, fie ea si de ultima ora, este in continuare dorita de Catalin Predoiu, care nu este deloc incantat de completarea CV-ului sau cu o infrangere programata. Confirmat, ca intentie, si din interiorul PNL, scenariul s-a izbit ca de un zid de refuzul seniorului Mircea Ionescu Quintus. Care, daca tot nu a vazut timp de sapte decenii, de cand este liberal cu acte-n regula, ca PNL sa nu participe la alegeri cu un candidat propriu, insista sa nu vada asa ceva nici acum, cand varsta-i egaleaza veacul.

Fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, pare sa fi vazut stofa de edil in Nicusor Dan

Scurt pe doi, venerabilul liberal nu admite ca PNL sa adopte un candidat strain, spre disperarea lui Predoiu. Pozitia adoptata de Quintus incanta in schimb majoritatea liberalilor – care nu se tavalesc de dragul lui Klaus Iohannis (dimpotriva chiar) si nici nu pot sa-l vada-n ochi pe Nicusor Dan. Ca atare, acestia i-au pus scurt in vedere lui Predoiu ca el este candidatul PNL si ce-o fi o fi, ca ei stampila pe Nicusor Dan nu o pun. Desi Predoiu l-ar lasa bucuros sa se joace singur cu Gabriela Firea la localele din acest an, Nicusor Dan pune chiar el bete-n roatele proiectului. Mai exact, plin ca orice ”independent” care se respecta, Dan insista sa dea raspunsuri in doi peri propunerii facute de Predoiu: facem un ultim sondaj si toata dreapta il sustine pe candidatul cel mai bine plasat. ”Daca domnul Dan sau altcineva este mai bine plasat in sondaj, eu si PNL il vom sprijini pe acesta (…) Il rog pe domnul Dan sa spuna clar, romaneste daca accepta sondajul, sa se retraga si sa sprijine candidatul dreptei impotriva Gabrielei Firea. Astept raspunsul domnului Nicusor Dan pana la ora 21.00”, a izbucnit excedat Predoiu, ieri la pranz. Somatie inutila din moment ce, in locul raspunsului clar asteptat, Nicusor Dan a repetat incapatanat ca este de acord cu sondajul, dar ca el personal nu se va retrage din cursa, indiferent de rezultate. Cu asa o dreapta, Gabriela Firea putea si sa nu se mai osteneasca iesind din casa pentru a-si face campanie pentru ca oricum este condamnata sa castige.

author avatar
Simona Badulescu
1.271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger