AcasăNewsPredoiu ”moare” cu Licu de gât

Predoiu ”moare” cu Licu de gât

Predoiu îl vrea pe Licu adjunct. Imediat!

Ministrul interimar al Justiției nu se lasă, îl vrea musai adjunct al Procurorului General pe magistratul Bogdan Licu. Acesta a primit aviz negativ din partea reprezentanților CSM după ce a declarat că ”protocoalele cu SRI erau bune” și că procurorii au rămas ”în pielea goală fără ajutorul ofițerilor SRI care le făceau interceptările și în final dosarele”. Predoiu ”moare” de gât cu Licu despre care spune că a fost cel care a adunat procurorii pentru a finaliza dosarul ”Revoluției din România” și pentru această cauză merită să devină adjunct al PG-ului.

Predoiu îl vrea pe Licu adjunct Imediat

Ramona FeraruMinistrul Justiţiei vine cu o serie de precizări susținând că vrea neapărat ca Bogdan Licu să fie cel care va avea pârghiile de adjunct în Parchetul General. „Ministerul Justiției a luat act de hotărârile Secției pentru Procurori a CSM, prin care au fost avizate propunerile ministrului Justiției pentru procurorul Bogdan Dimitrie Licu pentru funcția de Prim Adjunct al Procurorului General al PÎCCJ, iar acesta a fost unul negativ. Dar, transmite Administrației Prezidențiale solicitarea pentru numirea acestuia în funcție”, spune Predoiu într-un comunicat. Concret, ministrul îl laudă pe Licu în fața președintelui  țării: „Are o experiență profesională îndelungată și o competență managerială demonstrată și recunoscută în raport cu parcursul său profesional, acesta îndeplinind în contexte dificile și cu rezultate bune o serie de funcții de conducere în fruntea unor structuri diverse ale Ministerului Public”. Predoiu mai spune că Licu e un bun vorbitor și că are „aptitudinile de comunicare și abilitățile de antrenare a colectivului în îndeplinirea obiectivelor strategice. În raport cu dosarele istorice ale Parchetului , a fost exemplar modul de gestionare a informațiilor față de ”dosarul Revoluției”, explică ministrul interimar.

author avatar
Ramona Feraru
157 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand suntem slugile sistemului de forta, nu avem incotro, ii punem oamenii pe pozitiile dorite de sistem, si lui nea sefu, ii cam tremura chiloții, stie ca are pacate…tec, le stie transul, si sistemul le cunoaste

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger