AcasăNewsPredictiile lui Gigi Becali despre sfarsitul lumii

Predictiile lui Gigi Becali despre sfarsitul lumii

(foto: expresspress.ro)

Deputatul Gigi Becali nu crede ca lumea se va sfarsi pe 21 decembrie, ci peste o suta de ani, deoarece oamenii se indreapta spre diavol cu o viteza uimitoare.

(foto: expresspress.ro)

Liberalul Gigi Becali nu-si face griji ca lumea va pieri pe 21 decembrie asa cum au prezis mayasii, pentru ca este credincios. In schimb este convins ca pieirea va avea loc intr-o suta de ani, deoarece oamenii se indreapta prea repede spre partea intunecata a diavolului.

Potrivit Realitatea TV, deputatul a explicat joi ce crede el despre Apocalipsa mayasilor.

„Hai sa va spun cu sfarsitul lumii. Cat o sa vedeti monahi care se roaga, mii si mii de oameni care se calca sa atinga sfintele moaste, cat timp sunt bisericile pline, nu va veni sfarsitul. O sa vina peste 100 de ani, mai mult nu cred ca dureaza. Avanseaza lumea prea repede spre diavol”, a spus Gigi Becali.

De asemenea, deputatul este convins ca omenirea il supara pe Dumnezeu si de aceea, El n-o sa ne mai poata suporta mult.

“Dumnezeu a lasat energii, cum vorbesti la telefon in America? Prin energiile astea. A zis Dumnezeu sa fie tarie, asta inseamna energii. Noi le-am folosit spre moarte, spre nenorociri. Atunci va veni sfarsitul, cand vor renunta oamenii la biserica, cand o sa vedeti barbati tinandu-se de mana si…Gata, daca le zic pe toate ma ia discriminarea, discriminarea e a diavolului”, si-a incheiat liberalul declaratia sustinuta pe holurile Parlamentului.

author avatar
Andra Nesu
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger