AcasăNewsPredicțiile lui George Soros pentru lumea post-Covid. Nimic nu va mai fi...

Predicțiile lui George Soros pentru lumea post-Covid. Nimic nu va mai fi la fel!

Cine credea că George Soros a dispărut din peisaj de teama Covidului se înșeală. E drept că miliardarul a fost mai tăcut în 2020, dar asta numai fiindcă preferă să lase lucrurile să se miște de la sine în favoarea planurilor gândite de el. Pentru acesta, problemele economice ale omenirii și slăbirea capitalismului sunt motive de bucurie, controversatul om de afaceri având deja pregătită o „ofertă salvatoare” pe care o propune statelor afectate.

Nici măcar alegerile din America nu-l mai agită atât de tare. George Soros spune că Donald Trump se distruge singur, pe zi ce trece, prin deciziile greșite pe care le ia. De aceea, miliardarul a și decis să reducă finanțarea mișcărilor anti-Trump; „doar” 5,1 milioane de dolari le mai dă Soros ONG-urilor care protestează ori de câte ori președintele SUA respiră.

Pentru George Soros, pandemia de Covid-19 este, de fapt, o „plandemie”. Un adevărat „moment revoluționar”, după cum l-a descris într-un interviu acordat jurnalistului Gregor Peter Schimtz. „Totul este pregătit, trebuie doar să întinzi mâna și să apuci ceea ce vrei!”, spune Soros, aluzie la momentul zero pe care omenirea în trăiește.

Referindu-se la calvarul pandemiei de Covid-19, omul de afaceri a descris această perioadă ca find „criza vieții mele”. „Chiar înainte de pandemie m-a lovit, am fost străfulgerat și mi-am dat seama că suntem într-un moment revoluționar, trăim vremuri când poți să faci ceva ce, în vremuri normale, ar fi imposibil sau de neconceput. Ei, acum sunt nu numai posibile, dar, foarte probabil, absolut necesare!”.

„Și apoi a venit Covid-19, care a perturbat viețile oamenilor. Trăim un eveniment fără precedent, care probabil nu a avut loc niciodată în această combinație”, a grăit Soros, convins că, „într-adevăr, povestea asta pune în pericol supraviețuirea civilizației noastre”.

Întrebat cum vede el lumea post-Covid, George Soros a oferit următoarea predicție: „Nu ne vom mai întoarce niciodată unde eram atunci când a început pandemia! Acest lucru este destul de sigur”.

Dar, avertizează Soros, mare atenție, „faptul că nu va mai fi niciodată ca înainte este singurul lucru de care putem fi siguri. În rest, orice altceva este posibil și disponibil. Nu cred că știe cineva cum va evolua capitalismul, așa că trebuie doar să întinzi mâna și să apuci ceea ce vrei!”.

În privința Uniunii Europene, George Soros îndeamnă la prudență. El spune că pericolul cel mare stă în intenția anumitor lideri de a acapara puterea totală. Fără un control ferm de la Bruxelles asupra justiției, zice Soros, se alege praful de tot. Exemplele oferite sunt Ungaria și Polonia, evident, clienții mai vechi ai miliardarului, două state în care el are interese majore.

„UE este excepțional de vulnerabilă, mai vulnerabilă chiar decât SUA, asta fiindcă se bazează pe statul de drept, care nu e respectat peste tot”, a spus George Soros.

Altfel, controversatul miliardar a promis că va continua să finanțeze cu bani grei  „proiectele” în care crede – avortul, eutanasia, controlul populației, transsexualitatea și drepturi depline pentru minoritățile sexuale.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.955 afisari

4 COMENTARII

  1. A ajuns un singur om cu ceva bani sa faca legea în SUA și UE??Dar nu adevarata lege-dreptate de la Dumnezeu,ci legea lui-controlul justiției,și a țarilor UE și SUA.Propaganda deșanțată pt. promiscuitate morală încă din copilărie pt.tineri,lgbt,homosexualitate,etc.Morala,etica lăsată de Dumnezeu oamenilor unde mai este? Mai este loc pentru Dumnezeu în sufletele oamenilor? Ce se întîmplă azi în lume a mai existat în trecut în istorie,și nu a sfîrșit bine pentru vicioși.Se poate ca azi să se termine bine pentru vicioși?

  2. sigur ,sigur pe tine te loveste adevarul si ce sa vezi te va dobora!!!!!!!!te intereseaza pe tine justitia pt ca reteta e veche inca din timpuri trecute dar ce sa vezi suntem in mileniul trei si soarele nici el nu mai e la fel!!!!!marea demascare a sosit e la vedere!!

  3. E adevărat tatae . Tu vei arde în cremator de covid iar FBI va face de banii tai masti si spitale carantinale.

  4. Ne da si noua o smetie tatae pana o sa se scurga pe horn… E adevarat tatae numai Kovesi avea un stat de drepti ce nu se respecta peste tot. Dar azi avem un nou Denea.
    Ghinion.
    Ridic acest pahar ? cu palinca in cinstea noului Dna ridicat din spuza vechii ruini!
    Pana la capat speteaza mosului!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger