AcasăNewsPreda: Referendumul ar putea ajunge la Comisia de la Venetia

Preda: Referendumul ar putea ajunge la Comisia de la Venetia

SOLUTIE Cristian Preda isi pune speranta in Comisia de la Venetia

Crin Antonescu este mai interesat de ramanerea cu orice pret la Cotroceni, decat de detensionarea situatiei actuale, sustine europarlamentarul PDL,  mentionand ca, in privinta referendumului, s-ar putea ajunge la arbitrajul Comisiei de la Venetia .

SOLUTIE Cristian Preda isi pune speranta in Comisia de la Venetia

Respingand ipoteza invalidarii referendumului de catre CCR cu cinci voturi la patru, presedintele interimar, Crin Antonescu, isi reconfirma dispretul fata de orice majoritate care nu-i este favorabila, a mai afirmat Cristian Preda, precizand ca, odata epuizate toate resursele interne, validarea/invalidarea referendumului din 29 iulie va fi transata in exterior. ”Sa luam, totusi, in seama ipoteza unei decizii luate cu 5 la 4 care nu va fi recunoscuta de partile implicate (USL-n.r)

Se ajunge atunci la arbitraj. Cum orice recurs intern e consumat, cine ar putea fi arbitrul? Philip Gordon, emisarul dnei Clinton, a spus de mai multe ori in vizita sa de la Bucuresti ca, in conditiile exacerbarii partizanatului intern, Comisia de la Venetia ar putea juca rolul unui «tert care valideaza»”, a mai declarat  Preda.

author avatar
National
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger