AcasăNewsPreda: PDL, afectat foarte mult de cazul Apostu si "cu atat mai...

Preda: PDL, afectat foarte mult de cazul Apostu si „cu atat mai mult premierul”

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca ca PDL este afectat „foarte mult” de dosarul de coruptie in care este invinuit primarul Sorin Apostu, si „cu atat mai mult premierul”.

„Bineinteles ca ne afecteaza foarte mult, organizatia PDL Cluj este una dintre organizatiile noastre etalon, este una dintre cele mai puternice si intreg partidul este afectat de asa ceva, cu atat mai mult premierul”, a precizat Cezar Preda. El a spus ca PDL nu se pune „paravan” impotriva functionarii corecte a justitiei. „Nimeni nu e mai presus de lege, justitia sa-si faca treaba. Asa cum a spus primul-ministru si presedintele partidului, PDL nu comenteaza si nu se pune paravan impotriva functionarii corecte a justitiei”, a precizat Cezar Preda, presedintele PDL Buzau.

Sorin Apostu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA care il acuza de luare de mita in forma continuata. El va fi prezentat, joi, la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Primarul Sorin Apostu este presedinte al organizatiei Cluj-Napoca a PDL si vicepresedinte al filialei judetene a partidului, el intrand in politica in 1999 si ajungand primar in 2009, dupa ce Emil Boc a demisionat din aceasta functie, fiind desemnat premier.

author avatar
Ciprian Purice
216 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnu Preda ar trebui sa fiti socati de toti hotii care ne-au luat pamanturile s-au facut oameni pe corectitudinea si cinstea oamenilor de rand, ne-au laut munca bunicilor, parintilor cu nerusinare. Pe cand toti oamenii care au pamanturile si nu au fost pusi in posesie vor fi pusi sau despagubiti, ca de munca noastra se bucura oamenii politici si rudele acestora. Am citit un articol in care se scria ca in 10 luni urmeaza sa se intimple minunea ca in 20 de ani nu ati avut timp. Ei s-au bucurat de munca noastra, cine ne vor plati daunele ca in atatia ani noi nu ne-am putut bucura de munca noastra, Dece ne mai validati ca fiind proprietari daca nu ne puneti in posesie, dece mai scoateti legi prin care spuneti in termen de 30 zile de la validare sunteti obligti sa ne puneti in posesie sau despagubi,pentru cine sunt facute aceste legi, tot pentru politicieni, ca oamenii de rand nu se pot bucura de ele. Dambovita cand ii vine randul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger