AcasăNewsPreda: o alianta PDL–PSD este un lucru rau

Preda: o alianta PDL–PSD este un lucru rau

Pana sa dezbine Cristian Preda si Sebastian Lazaroiu USL-ul, PSD-ul i-a dezbinat pe ei doi

Cristian Preda nici nu vrea sa auda de o alianta PDL-PSD si spera ca “inteligenta va prevala”, astfel incat democratii sa se alature liberalilor.

Pana sa dezbine Cristian Preda si Sebastian Lazaroiu USL-ul, PSD-ul i-a dezbinat pe ei doi

Europarlamentarul PDL respinge din start teoria amicului Sebastian Lazaroiu, calificand o eventuala coalitie PDL-PSD drept “un lucru rau”. Solutia avansata de Preda: PDL si PNL sa dea dovada de “inteligenta” si sa-si reia colaborarea: “Trebuie reunite acele forte de dreapta, care sunt capabile sa duca tara catre o societate liberala, catre o societate cu democratie solida, in sensul filosofiei de centru-dreapta din Europa (…) Mi se pare ca PDL si PNL se califica pentru a dezvolta un proiect comun”. Cristian Preda mai spune si ca o asemenea “cooperare inteligenta” este blocata “din ratiuni strict locale, strict domestice”, dar spera ca, in final, “inteligenta isi va spune cuvantul”.

In timp ce Preda ii desfiinteaza teoria in tara, plecat in voiaj, Sebastian Lazaroiu se plange ca l-a lovit gripa pe aeroporturi. “M-au ajuns blestemele liberalilor”, acuza Lazaroiu, fara sa ia in calcul posibilitatea ca pedelistii si liberalii sa fi facut deja o alianta contra lui, blestemandu-l la comun.

author avatar
Simona Badulescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger