AcasăNewsPrecizarile medicului echipei Dinamo, la iesirea de la audieri

Precizarile medicului echipei Dinamo, la iesirea de la audieri

Liviu Batineanu, doctorul echipei de fotbal din Stefan cel Mare, formatie la care era legitimat Patrick Ekeng, a fost audiat in aceasta dupa-amiaza la Politia Capitalei, asemeni unor reprezentanti ai serviciului de ambulanta privata, inclusiv a personalului care a intervenit pe teren dupa ce camerunezului i s-a facut rau, in timpul meciului de vineri seara.

La iesirea de la discutiile cu oamenii legii, medicul formatiei dinamoviste a precizat ca in cazul interventiei in cazul lui Ekeng, tot ce a facut este sa respecte protocolul existent in astfel de situatii. Si ca pe teren tanarul avea puls.

In momentul in care a fost intrebat daca l-a resuscitat sau nu in ambulanta pe fotbalistul camerunez, medicul din Stefan cel Mare a dat urmatorul raspuns: „In final am facut. In momentul in care – aproape de spital- (…) i-am facut masaj cardiac extern. (…) Nu era nevoie de resuscitare pe teren. (…) Avea puls si respira. (…) Treaba mea se termina in momentul in care (pacientul-n.r) intra in ambulanta”.

Va reamintim faptul ca Ekenge a fost dus la Floreasca, dupa ce s-a prabusit pe teren, in timpul meciului de vineri seara Dinamo-Viitorul Constanta. Din pacate, desi medicii s-au straduit peste o ora sa il salveze, tanarul in varsta de 26 de ani nu a raspuns acestor manevre de resuscitare si a fost declarat decesul. In seara tragediei, un medic de la urgenta a declarat ca, „a fost adus cu o ambulanta, fara manevre de resuscitare, din cate stim”.

sursa foto: sportlaminut.ro

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger