AcasăNewsPrecizarile lui Raed Arafat, in privinta accidentului rutier in care a fost...

Precizarile lui Raed Arafat, in privinta accidentului rutier in care a fost implicat

Dupa ce s-a aflat ca seara trecuta a fost implicat intr-un incident rutier, secretarul de stat in Ministerul de Interne a tinut sa faca unele lamuriri, in sensul in care a explicat faptul ca nu a fost vorba despre un accident grav, cum s-a vehiculat la scurta vreme de la aflarea informatiei, ci despre ” o tamponare usoara”.

La fata locului au ajuns oamenii legii si a fost facuta o investigatie menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs impactul. Insa avand in vedere ca nedoritul eveniment rutier in care a fost implicata masina pe care o conducea si un autobuz al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, pe o straduta din sectorul 1 al Capitalei a suscitat interesul mass-media, Raed Arafat a ales sa spuna cum au stat, din punctul sau de vedere, lucrurile.

Ca urmare, secretarul de stat a postat pe contul sau de Facebook un mesaj din care rezulta ca nici el si nici conducatorul autobuzului nu au suferit leziuni, dar si ca oamenii legii l-au exonerat de orice culpa in privinta incidentului rutier. „Mai multe persoane m-au sunat dupa ce unele canale de stiri au anuntat ca am avut un accident „grav” sau „specatculos” sa vada daca sunt bine. Vreau sa va multumesc si sa clarific ca a fost vorba despre o tamponare usoara intre masina care o conduceam si un autobuz RATB care a iesit brusc din statie trecand in banda a doua pe care circulam. Din fericire nu a patit nimeni nimic, am fost cu conducatorul autobuzului la constatare la biroul de constatarti la Politia Capitalei si s-a stabilit ca nu eram de vina! Condacatorul autobuzului cat si eu am fost testati cu acool-testul rezultatul fiind negativ la amandoi!”, suna postarea lamuritoare a secretarului de stat in MAI, fondator al SMURD.

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger