AcasăNewsPrahova: Jandarmii intervin pentru îndepărtarea urşilor (VIDEO)

Prahova: Jandarmii intervin pentru îndepărtarea urşilor (VIDEO)

Nouă urşi au ajuns, sâmbătă, în mai multe localităţi din judeţul Prahova, jandarmii fiind chemaţi de turişti şi localnici pentru a îndepărta animale sălbatice.

Urșii au coborât în mai multe localităţi, respectiv în Breaza, Telega, Buşteni şi Azuga.

Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor.

„O intervenţie a jandarmilor montani din Detasamentul Sinaia mai dificilă, a fost sâmbătă seara, în jurul orelor 21.30, pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Buşteni – Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariţia unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate şi coborâte în staţiunea Buşteni fără probleme”, au transmis aceștia.

În timpul săptămânii, jandarmii au mai fost solicitaţi în cinci situaţii identice în localităţile Şotrile şi Valea Doftanei.

Ei recomandă ca, în astfel de situaţii, oamenii să se îndepărteze urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intre într-un loc sigur şi să anunţe imediat autorităţile pe numărul unic de urgenţă 112.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
384 afisari

1 COMENTARIU

  1. Păi, coboară disperați de foame, fiindcă niște nenorociți de venetici, în cârdășie cu trădătorii băștinași, le distrug habitatul și sursa de puritate a României. Niște criminali!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger