AcasăNewsPP ramane fara DD in Parlament

PP ramane fara DD in Parlament

Partidul Poporului a reusit sa scoata un scor frumusel in alegeri. Desi a dus formatiunea la 14%, liderul Dan Diaconescu va face galerie de pe margine.

Dan Diaconescu a pierdut mandatul de deputat pe mana lui

PP-DD a suflat in ceafa ARD, reusind  in unele judete sa adune mai multe voturi decat alianta de dreapta. Chiar si asa, Dan Diaconescu nu a prins nici macar la redistribuire un mandat de deputat. In schimb, pe mana lui au intrat in Parlament traseisti si politicieni care au probleme cu justitia. Ambitia lui Diaconescu de a-l distruge pe Victor Ponta l-a costat scump, iar fara un lider care sa-i tina cat de cat uiniti alesii PP-DD vor incepe sa migreze imediat dupa depunerea juramantului.

Emotii mari in ARD

Dupa infrangerea suferita, democrat-liberalii asteapta acum cu sufletul la gura redistribuirea mandatelor. De departe, in cea mai ingrata situatie se afla presedintele PDL, Vasile Blaga, a carui accedere in Parlament este pusa inca sub semnul intrebarii. Conform informatiilor de ieri, Cezar Preda, Cristian Boureanu si Roberta Anastase nu vor mai face parte din viitorul Legislativ. La polul opus, Elena Udrea, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Traian Igas, Anca Boagiu au reusit, de pe locul doi, sa obtina mandatele de parlamentari. In ceea ce-i priveste pe co-presedintii ARD, Mihail Neamtu si Aurelian Pavelescu, acestia se pare ca au spus adio deputatiei. Ceva mai norocos a fost  Mihai Razvan Ungureanu, primarul aradean Gheorghe Falca anuntand ca  fostul premier a prins mandatul de senator la redistribuire.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
703 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger