AcasăNewsPOZE MACABRE! S-a fotografiat alaturi de capul mamei sale pe care a...

POZE MACABRE! S-a fotografiat alaturi de capul mamei sale pe care a ucis-o si a ciopartit-o! (FOTO/VIDEO)

Un tanar este acuzat de uciderea mamei sale si transarea in bucati a corpului acesteia. Bahsid McLean, in varsta de 23 de ani, a facut poze macabre cu telefonul mobil, pozandu-se alaturi de trupul femeii, Tanya Byrd, in varsta de 45 de ani.

Capul lui Byrd, corpul, mainile si picioarele au fost descoperite de catre politisti, ambalate in pungi de plastic si aruncate printre gunoaiele din sudul cartierului newyorkez Bronx. Se pare ca baiatul a avut si un complice in persoana lui Pal William Harris, 26 de ani, care l-a ajutat pe fiul victimei sa ascunda urmele odioasei crime, scrie dailymail.

McLean a venit cu un sac de plastic negru in sala de judecata si a avut mai multe rabufniri. El a sustinut in fata judecatorilor ca nu a facut nimic gresit. Omul, bolnav mintal, sustine ca femeia era pe moarte si el a incercat sa o ajute.

O fotografie inspaimantatoare, in care asasinul din Bronx, acuzat de uciderea si transarea corpului mamei sale, s-a fotografiat zambind alaturi de victima sa, a fost descoperita sambata de catre politisti. Baiatul s-a pozat in fata oglinzii din baie tinand in mana capul insangerat al Tanyei, ca pe un trofeu, dupa cum apare in imaginile postate de New York Post.

Se pare ca imaginea cu „trofeul” este doar una dintre multele poze gasite in telefonul criminalului. Dupa ce a omorat-o, baiatul, ajutat de complicele sau, a pus bucatile din corpul victimei in mai multi saci de plastic pe care i-a aruncat in cel putin trei locatii diferite din Morrisania, aceastea fiind gasite marti dimineata de un caine.

Bahsid McLean a ucis-o pe femeie dupa o cearta in care aceasta i-ar fi spus fiului sa se maturizeze si sa plece din apartamentul ei din Morrisania din sud-ul Bronx-ului, potrivit dailymail.

author avatar
Alina Costache
1.286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger