AcasăNewsRăsturnare de situație în Cazul „Caracal”. Ce a pățit Gheorghe Dincă, nimeni...

Răsturnare de situație în Cazul „Caracal”. Ce a pățit Gheorghe Dincă, nimeni nu se aștepta! „Gata, nu mai scapă!”

A trecut un an de la arestarea „Monstrului din Caracal”. Sau, după numele din buletin, Gheorghe Dincă, personaj sinistru, acuzat că a răpit, torturat, violat și ucis două fete, pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Acum, noi secrete din viața lui Dincă ies la iveală, dezvăluiri care par a-l „îngropa” pe acesta. „Gata, nu mai scapă!”, zic vecinii lui.

Șase femei au dat recent declarații cutremurătoare în fața procurorilor, în care afirmă că au fost abuzate de Gheorghe Dincă.

De ce nu s-a deschis un nou dosar pe numele lui Gheorghe Dincă?

Chiar dacă abia acum femeile și-au făcut curaj ca să spună adevărul despre ceea ce li s-a întâmplat, mărturiile lor sunt esențiale, mai ales că relatează cu lux de amănunte terorile trăite.

Altceva șochează și anume că nici până acum nu a fost demarată urmărirea penală împotriva lui Gheorghe Dincă, chiar dacă la dosar se adună din ce în ce mai multe declarații incriminatoare.

Declarații cutremurătoare ale victimelor

„Și-au făcut curaj după ce au văzut ce a fost capabil să facă Dincă. A fost o eliberare pentru aceste femei faptul că el a fost arestat. Dacă ar fi rămas în libertate, ele nu ar fi avut curaj să facă pasul și să îl denunțe pentru tot chinul la care le-a supus. Vorbim de 6 femei, dintre care trei dintre ele au vârsta de peste 50 de ani. Au povestit ceea ce li s-a întâmplat cu lux de amănunte, însă declarațiile lor nu au putut constitui, în cele din urmă, alte capete de acuzare împotriva lui Dincă.

Nu s-a început urmărirea penală pentru că nu au existat dovezi care să susțină declarațiile tuturor acestor femei. Faptele se petrecuseră cu ani în urmă, deci nu se mai putea face examen medico-legal. Pur și simplu nu a existat nicio probă înafara declarațiilor acestor femei. Este adevărat, modul de operare și de amenințare era același, însă nu este o probă suficient de puternică”, a declarat o sursă din anchetă.

Reamintim faptul că Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Cum își racola victimele Gheorghe Dincă

Dincă își pregătea mașina, un Renault Clio, în cel mai mic amănunt. De exemplu, și-a modificat mecanismul de închidere a ușilor pentru a nu se putea deschide din interior. Astfel, persoanele care ajungeau să îi fie victime nu puteau să sară din mașină pentru a evada.

Totodată, plafonul și portierele erau placate cu burete antifonic!

Anchetatorii au stabilit că Gheorghe Dincă obișnuia să își atragă victimele în mașină luându-le la ocazie. Pe drum însă, bărbatul schimba traseul și alegea o zonă retrasă, unde își lega victimele și apoi le abuza sexual.

Toate cele șase victime au fost fost bătute și abuzate sexual fie în locuințele lor, fie într-o pădure, au dezvăluit pentru B1 TV surse din anchetă.

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger