AcasăNewsPovestea lui Balibacea, interlopul care a ajuns profesor de matematică. Colegii lui...

Povestea lui Balibacea, interlopul care a ajuns profesor de matematică. Colegii lui sunt în grevă

politia catuse

Situaţie revoltătoare la Turda. Fostul lider al lumii interlope, Ovidiu Vancea, zis ”Balibacea”, a ajuns profesor de matematică la Colegiul Național Mihai Viteazu, din localitate.

Părinţii copiilor sunt îngrijoraţi din această cauză. Ei îl cunosc pe bărbat drept un lider al lumii interlope, condamnat la închisoare de mai multe ori.

Ar fi ordonat asasinarea altui interlop

În trecut, noul profesor de matematică a avut numeroase probleme penale și a fost condamnat la închisoare, a ajuns să predea matematică. Profesorii de la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda, acolo unde a ajuns Vancea să predea, au intrat în grevă japoneză.

Dascălii cer demisia directoarei unității de învățământ. Ovidiu Vancea, zis Balibacea, și alti 4 complici au fost reținuti în 2012 de procurorii din Cluj pentru că au înșelat mai multe depozite de materiale de construcții.

Despăgubit de statul român

În anul 2003, ar fi ordonat asasinarea unui lider al lumii interlorpe din Turda. Balibacea si-a pus oamenii sa arunce o grenada in pizzeria Pharaon de la iesire din Turda, spre Cluj Napoca. Pentru asta, a stat în puşcărie 22 de luni.

Ulterior, el a dat în judecată statul român și a cerut despăgubiri de un milion de lei pentru cele 22 de luni petrecute în arest. El a spus că i-a fost ”ruinată” viața socială, deoarece soția lui a divorțat de el.

Judecătorii i-au dat suma de 90.000 de lei, ca despăgubiri.

author avatar
Andrei Ștefan
1.119 afisari

7 COMENTARII

  1. Daca te angajezi femei de serviciu iti cere cazieru’.Astuia nu i,-o fi cerut nimeni? Are.diploma de specialitate?
    Sau s-a angajat sa.mai racoleze cativa minori ?

  2. Daca unul pe care-l stim toti, cu case dobandite, dupa unii, prin metode ilicite poate fi presedintele unei tari, atunci ipochimenul de ce nu poate fi ”profesor”. Poate l-au numit si diriginte, ca la ”experienta” pe care o are, are ce le spune invataceilor.

  3. Omul cu siguranță e bun la matematica. Problema care e? Credeți ca ordona asasinarea unui elev care e „certat” cu matematica? Și eu as ordona executarea întregului guvern. Aaaaa…scuzati, aia nu sunt interlopi!

  4. Doamne ferește, să nu te crezi NAPOLEON, să pleci la război, vezi că închide ușa la 10.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger