AcasăNewsPovestea detinutului erou din tramvai

Povestea detinutului erou din tramvai

Un detinut este o persoana care a savarsit o infractiune si a fost condamnat de magistrati  cu o pedeapsa privativa de libertate, spun Codurile Penale. Aceasta decizie este, pe langa o pedeapsa, si o formula de reabilitare a persoanei care a gresit.  In ultimul timp, astfel de exemple de reabilitare nu au mai fost. Mai mult, cei iesiti din spatele gratiilor nu au reusit sa se integreze in societate si au preferat sa ajunga din nou la ”mititica”.

Cu toate acestea, ”exceptia confirma regula”. Povestea detinutului care s-a luptat cu hotii intr-un tramvai a facut inconjurul Romaniei. Comportamentul acestuia l-a facut erou pentru o zi. Astfel, ieri, un detinut de la Penitenciarul Rahova care primise o permisiune de iesire din inchisoare pentru 24 de ore a fost ranit dupa ce, in tramvaiul cu care mergea acasa, a observat un barbat care incerca sa fure telefonul unei femei, din poseta. Detinutul i-a atras atentia femeii care urma sa fie pagubita, dar si hotului, drept pentru care acesta a devenit agresiv si l-a taiat cu un cutit, provocandu-i o plaga la cap si la urechea stanga. Detinutul a fost internat in spital, anunta reprezentantii Penitenciarului, iar agresorul retinut. Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Rahova, detinutul erou executa in regim inchis o pedeapsa privativa de libertate si a beneficiat de o recompensa cu permisiunea de iesire din penitenciar pentru o perioada de 24 de ore. Acesta a fost condamnat la 4 ani de inchisoare  pentru furtul a 24 de periute de dinti dintr-un supermarket din Capitala si luna viitoare urmeza sa intre in comisia de eliberare.

author avatar
Ramona Feraru
648 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum adica? 4 ani de inchisoare pentru 24 de periute de dinti furate? Cum? Numai atat? Pai trebuia sa-l condamne pe viata! Si cei care fura statul cu milioane si miliarde de euro, arest la domiciliu! Asta inseamna justitie adevarata! Mi-e scarba!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger