AcasăPoveste demna de "Cascadorii Rasului"! Si-a luat masina de 700.000 de euro...

Poveste demna de „Cascadorii Rasului”! Si-a luat masina de 700.000 de euro dar o vinde pentru ca n-are bani sa o intretina

Un tanar galatean, dornic de aventuri pline de adrenalina, are toate sansele sa ajunga subiect pentru celebrul serial de comedie … „Cascadorii Rasului”.

Vrand sa dea clasa rivalilor, barbatul si-a luat cea mai tare masina din lume, un Bugatti Veyron, automobil pe care a reusit cu mare dificultate sa-l inmatriculeze la Craiova.

A dat 700.000 de euro pe stralucitoarea masina, dar imediat si-a dat seama ca intretinerea autoturismului de lux reprezinta un efort urias. Mai exact, barbatul trebuie sa scoata lunar 50.000 de euro pentru a-si pastra automobilul in conditii optime.

Conform exclusivtm.ro, galateanul si-a dat imediat seama ca nu poate face fata unor asemenea cheltuieli si a scos masina la vanzare. A incercat, timp de doi ani, sa o vanda cu aceiasi bani pe care i-a dat el, 700.000 de euro, dar nimeni nu a fost dispus sa achite o asemenea nota de plata.

In cele din urma, galateanul a apelat la solutia de maxima urgenta si a postat anuntul de vanzare pe un celebru site care se ocupa cu intermedierea unor asemenea afaceri. Chiar si asa, sansele galateanului de a-si recupera investitia sunt minime, specialistii sustinand ca este putin probabil ca un alt roman sa arunce cu atatia bani pe geam mai ales in conditiile in care in tara noastra nu exista sosele potrivite pentru un autoturism de lux precum Bugatti Veyron.

sursa foto: mercador.ro

author avatar
Cristi Ionita
2.851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger