AcasăNewsPotop în Tulcea. Mașini luate de ape, pe străzi. Imagini incredibile -...

Potop în Tulcea. Mașini luate de ape, pe străzi. Imagini incredibile – VIDEO

sursa foto: Facebook/Meteoplus

Ploaia care s-a abătut, seara trecută târziu, în Tulcea a transformat străzile din oraș într-o mică Veneție. Cel mai clar semn că nu a mai făcut față canalizarea a fost acela că străzile s-au umplut de apă, transformându-se în mici râuri.

Martorii au surprins imagini cu autoturisme plutind asemeni unor bărci, pe străzile din oraș. Însă nu doar șoferii au avut bătăi de cap ca urmare a acestei situații provocate de vremea rea, ci și pietonii, care au avut de străbătut străzile inundate.

Au intervenit pompierii

sursa foto: Facebook/Meteoplus

Pompierii au intervenit pentru evacuarea a trei persoane aflate într-un autoturism surprins de viitură pe o stradă din Tulcea, potrivit antena3.ro.

De altfel, a fost emis și un mesaj RO-Alert pe raza municipiului Tulcea și a localităților limitrofe, de averse torențiale care vor acumula peste 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Străzi inundate în urma ploii au fost și în Brăila. Mașinile au mers prin apă, după ce carosabilul a fost inundat în urma precipitațiilor de seara trecută.

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger