AcasăNewsPoţi s-o judeci? La cât are pensia, o bătrână a găsit un...

Poţi s-o judeci? La cât are pensia, o bătrână a găsit un diplomat cu 50.000 lei, dar nu l-a predat. Ce i-a făcut poliţia

studentiPoţi s-o judeci? La cât are pensia, o bătrână a găsit un diplomat cu 50.000 lei, dar nu l-a predat. Ce i-a făcut poliţia

O femeie în vârstă de 65 de ani, din Satu Mare, a găsit un diplomat plin cu bani, mai exact 50.000 de lei, într-un supermarket. Pensionara n-a predat geanta, ci a luat-o acasă.

Bătrâna a fost găsită de autorităţi, dar nu şi „averea”.

Prinsă de camerele TV, tot n-a recunoscut fapta

Polițiștii au acuzat-o pe sătmăreancă că nu a predat autorităţilor ori persoanei vătămate, în termen de 10 zile, diplomatul cu acte şi suma de 50.000 lei găsit într-un coş de cumpărături, în timp ce se afla la cumpărături, la magazinul Lidl din municipiul Satu Mare.

Cum s-a apărat femeia? Simplu, n-a recunoscut fapta, cu toate că imaginile de pe camera de supraveghere surprind infracțiunea.

Au amendat-o cu 4.000 lei

Pensionara a primit o amendă penală de 4.000 de lei. Dar diplomatul nu a mai fost restituit.

Fiind audiată în calitate de suspect, femeia a declarat că locuieşte fără forme legale în Moftinu Mare, singură și lucrezază în Piața Mare, unde vinde flori la ghiveci. Oamenii legii caută în continuare diplomatul.

author avatar
Andrei Ștefan
1.244 afisari

6 COMENTARII

  1. 50.000 de lei minus 4.000 de lei, da exact 46.000 de lei profit. In acelasi timp militienii o sug la cald.

  2. Numai un IDIOT se duce cu diplomatul plin cu 50.000de lei si acte in Lidl. Curios este ca nu se spune nimic de cine este IDIOTUL…,poate un politist care a luat o SPAGA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger