AcasăNewsPoteras spala putina cu amanta in Bahamas

Poteras spala putina cu amanta in Bahamas

Pe urmele lui Boldea, Necolaiciuc si Omar Hayssam

Spoiala de Balcani peste CV-uri de golani! Asa arata cartea de vizita a lui Cristian Poteras. Foarte aproape sa devina in doar cateva zile FOSTUL primar de la 6 spun sondajele. Foarte aproape sa raspunda pentru faptele sale, spun dosarele penale care-si asteapta termenele de judecata. Foarte imbuibat de banii platiti la impozitare de fiecare dintre noi si pe care a ajuns sa-i administreze dintr-un accident politic. Foarte singur in ultimele zile in sediul de campanie. Cristian Poteras a cedat psihic si cauta alinare in Insulele Bahamas.

Desi declara ca traieste din salariul de primar, Cristian Poteras se rasfata cu vacante costisitoare

Si-a rezervat loc in primul avion si pleaca intr-o vacanta prelungita pe meleaguri exotice. De cata odihna are nevoie inca nu s-a hotarat nimeni. Nici cetatenii, nici fosta nevasta, nici colegii de partid, nici Justitia si nici Cristian Poteras.

Dupa divort, Aurelia Poteras si-a ajutat sotul sa-si puna la adapost averea

Tinerii inselati si umiliti, pensionarii mintiti, care au inghetat de frig in apartamentele neanvelopate, micii intreprinzatori si producatori falimentati de mafia din piete, soferii exasperati de taxele la nivel de Miami pentru parcarea ilegala, parintii ingrijorati din cauza sigurantei din scoli si gradinite au o optiune de vot: pensionarea anticipata. De odihnit se va odihni oricum, dar Poteras are emotii daca-si va pastra costumele Scabal sau va mai primi o ultima donatie din bani publici: banalele costume in dungi verticale!

Cristian si Aurelia Poteras vor petrece cateva zile la Hotelul Oasis din Miami, unde o camera costa 680 de dolari pe noapte

I se spune „Cash-cash”. De obicei asa se achita in Romania produsele de lux.

6.169 de euro a platit primarul Poteras pe biletele de avion Bucuresti-Miami

Este modalitatea de plata utilizata de cei care traiesc din bani negri si din munca celor multi. Masiv, cu pieptul inainte si costum de 15 mii de euro, pentru Cristian Poteras cei multi sunt prea prosti sau umili incat sa indrazneasca sa-l ia la intrebari. Totusi, de cateva zile pamantul ii fuge de sub picioare. Se poate sa ai iaht si sa fi luat de guler de cel care se debranseaza anual de la caldura? Raspuns afirmativ: cetateanul redevine stapan in fata urnei de vot. Iar duminica Poteras este un primar pe faras!

Dezmat in hoteluri de fite pe ruta Bucuresti-Miami-Bahamas

Dupa Miami, Poteras va petrece 10 zile la Hotel Atlantis – Paradis Island din Bahamas

Sondajele de opinie anunta un dezastru pe toate fronturile PDL. Primarul de la 6 pierde bijuteria coroanei: fieful electoral al Elenei Udrea, circumscriptia in care sefa PDL Bucuresti a castigat mandatul de parlamentar.

Pentru a ajunge din Miami in Bahamas, Poteras a mai dat 661 de euro

In campanie, lupta politica a cunoscut accente violente, dupa alegeri vom asista la lupte fratricide cu mult mai sangeroase. Elena Udrea are prieteni bine plasati, dar si dusmani de inalta clasa inauntru si in afara PDL. Dar dincolo de razbunari, de polite si amenintari, Poteras se trezeste in pielea goala in fata Justitiei romane. Protectorii sai politici sunt marginalizati si invinsi, iar dosarele penale in care Cristian Poteras este invinuit sunt in faza de judecata. I-a mai ramas doar solutia finala in mandatul Basescu: o vacanta in care sa cugete serios daca merita sa mai vada vreodata Micul Paris. In data de 15 iunie avionul catre Miami, din Bucuresti, via Paris va decola cu Cristian si concubina sa Aureliana Poteras (!?) la bord. Biletele au fost cumparate [6. 830 de euro] si, potrivit prietenilor nostri din anturajul „fostului” primar, s-au facut si rezervarile la hotel. O vacanta luxoasa in care sa-si linga ranile si sa caute cu disperare salvarea. Luxoasa, pentru ca numai camera de hotel are un tarif de 680$ /noapte. In Miami il asteapta Mandarin Oriental Miami Hotel, pentru cine se gandeste deja la concediul personal facut in cea mai fericita situatie la vecinii bulgari. E bine de stiut ca Miami nu este suficient pentru omul nostru. In 29 iunie, domnul si doamna Poteras (care nu mai sunt in postura de sot si sotie, dupa cum veti vedea mai tarziu) vor ateriza pe Aeroportul Nassau din Bahamas. Ii asteapta o camera de vis la un hotel super-luxos, Atlantis – Paradis Island, in care vor avea la dispozitie 10 zile pentru a cantari cat de rentabila a fost functia de primar in sectorul 6, ocupata pret de doua mandate consecutiv. Dupa cum o arata pretentiile de confort si de tratament, bilantul e mai mult decat pozitiv si s-a mentinut rata de crestere inregistrata dupa primul mandat. Dupa ultimele informatii se pare ca rezervarea biletelor pentru intoarcere este doar o acoperire.

Alba-neagra cu Aureliana Poteras

Primarul sectorului 6 si sotia acestuia au divortat in septembrie 2010. O luna mai tarziu, Aurelia Poteras (si-a pastrat numele) a iesit si din firma de constructii All Plan Construction, la care era asociata din 2006. Va intrebati de ce ar renunta cineva la atatia bani si de ce ar divorta doi oameni care au fost casatoriti timp de 25 de ani?  Razpunsul este implicit: pentru a-si proteja averea. Pentru ca la cateva luni dupa divort, primarul a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru abuz in serviciu. Mai exact, pentru unele improprietariri ilegale pe care le-a girat. Dupa cum se vede, divortul a reprezentat  cea mai buna metoda pentru Poteras sa-si puna la adapost averea. In ceea ce priveste sentinta de divort, aceasta  a fost dictata in timp record, pentru ca instant a constatat ca exista armonie deplina la impartirea bunurilor: Aureliana a luat tot, inclusiv numele la care tine foarte mult dupa cum se vede. Impartirea bunurilor s-a facut prin act de partaj voluntar, iar vacantele din zilele noastre ne arata cum uneori despartirea formala reaprinde dorinta din primii ani ai cuplului si fosta nevasta devine cea mai focoasa amanta. E o lectie cel mai probabil insusita de la colegul de echipa administrativa, Silviu Prigoana, sau poate chiar un criteriu de promovare in PDL. Daca este sa ne luam dupa declaratiile lui Poteras, divortul l-a transformat intr-un amarastean, care locuieste intr-un apartament din cartierul Militari si traieste dintr-un salariu de 3.800 RON. Cu toate acestea primarul sectorului 6 reuseste sa se descurce de minune, dupa cum veti vedea mai jos.

Gusturi vestimentare rafinate de 15000 euro bucata

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Iar Cristian Poteras are gusturi fine in ciuda infatisarii grobiene. Am vazut ca are cea mai populara slabiciune barbateasca, femeile, doar ca in cazul lui este vorba de aceeasi femeie, dar extrem de costisitoare.

Pentru ca doamna Aureliana, prospera si scapata de chingile casatoriei, sa nu se plictiseasca si sa-si caute fericirea in alta parte, Cristian Poteras este foarte atent la felul in care arata. Este clientul fidel al unuia dintre cele mai exclusiviste magazine de costume barbatesti – „Casa Frumoasa“, din strada Lascar Catargiu. Periodic, Cristian Poteras trece pragul acestui magazin si isi improspateaza garderoba cu costume marca Scabal, achizitionate la preturi intre 4.000 si 15.000 euro si camasi la valoarea de 400 euro bucata.

Colectie de ceasuri de lux estimata la 3 milioane de euro

Amator de ceasuri de firma, Poteras detine un Ulysse Nardin, editie limitata, al carui pret poate ajunge la 1 milion de dolari

Pentru o tinuta impecabila, desi afacerile de partid nu prea ii mai permit fostului luptator sa treaca pe la sala de forta, la hainele scumpe edilul isi asorteaza si bijuterii masculine pe masura. „Am inteles de mic ca ceasul este singura bijuterie a unui barbat adevarat, care il face remarcat, iar daca este singura bijuterie a barbatului, atunci trebuie asortat obligatoriu la tinuta” afirma edilul de la 6. „Exista ceasuri de seara, ceasuri de timpul zilei, ceasuri sport, elegant-sport, ceasuri foarte sport” continua el, in aceeasi nota de specialist de mare calibru. El explica pasiunea pentru ceasuri de lux prin aceea ca, „fiind permanent intre doua trenuri, intre doua avioane, aveam nevoie de ceasuri de calitate care sa ma ajute sa nu ratez momentul plecarilor”. Poteras se lauda cu posesia unui model Ulysse Nardin, una dintre cele mai scumpe marci de pe piata, si nu ezita sa laude asocierea dintre Bugatti si Parmigiani: „Daca ai Bugatti, atunci o sa iti cumperi si un ceas Parmigiani”, afirma primarul pedelist, intr-un interviu acordat revistei Temporis, in aprilie 2011. Atunci PDL era inca pe cai mari, iar protectoarea sa, Elena Udrea, in plina glorie. Motive suficiente pentru a-l face pe Poteras sa viseze si la un ceas Frank Muller, alt brand hiper-scump, dupa cum declara in aceeasi publicatie, in ciuda sechestrului pe avere instituit in acelasi an. Una peste alta, cunoscatorii in domeniu sustin ca Poteras are o colectie de ceasuri care porneste de la 500.000 de euro si poate ajunge la 3 milioane de euro.

Iaht de 1.000.000  euro

Primarul sectorului 6 este proprietarul unui iaht care costa 1 milion de euro

Daca justitia il strange prea tare cu usa, Cristian Poteras poate sa-si incerce norocul pe mare asemeni lui Cristofor Columb. In 2007, el si-a achizitionat o ambarcatiune de lux printr-un off-shore la care este actionar mascat. Ambarcatiunea este fabricata in Suedia si a fost inmatriculata la Limassol, Cipru.

De-a lungul timpului, presa l-a surprins de mai multe ori pe Cristian Poteras cum isi plimba familia si prietenii. Chiar si pe fosta sotie a ametit-o de cateva ori pe apa inainte sa-i dea papucii.

Iahtul botezat „Relax” costa in jur de 1-1,2 milioane de euro si poate fi admirat adeseori in portul lui George Copos de la Eforie Nord, „Ana Yaht Club”.

Pustit de vanatoare de 1 milion de euro

Fostul sportiv de performanta s-a lasat imblanzit de viata si de greutati si este astazi la mana femeilor: cu banii in conturile fostei sotii, Aureliana Poteras, si integrat in lumea buna de protectoarea sa, Elena Udrea, la sfaturile careia si-a achizitionat indicatori de status care sa-i deschida portile catre grupuri de interese inalte. Reminiscentele spiritului combativ de odinioara, cand activa in lotul national de lupte al Romaniei sau isi facea loc cu coatele in lumea contrabandistilor de alcool, se regasesc astazi intr-un hobby costisitor, dar aducator de relatii si influenta. Cristian Poteras este pasionat de vanatoare. Prezenta nelipsita de la partidele de vanatoare organizate in tara noastra, presedintele PDL sector 6 a participat si la safary, partide de vanatoare care descarca din conturi aproximativ 54–60.000 euro la fiecare iesire pe continentul african. La cheltuielile curente cu echipamentul si armele, se adauga taxele mari percepute la pastrarea trofeelor, ca de exemplu taxa de 13.000 euro la trofeele de hipopotam sau 9.000 euro la muflon. Nici in Romania vanatoarea nu este pentru saraci, un trofeu de mistret costa intre 700 si 1.300 euro. Si pentru a face impresie buna, Poteras si-a tras un echipament de vanatoare de inalta clasa, doar colectia de pusti de panoplie fiind estimata la cel putin 1 milion de euro.

Ipocrit si sadic

Primarul sectorului 6 are o adevarata pasiune pentru impuscarea mistretilor nevinovati

In mediile vanatoresti, marele iubitor de animale Cristian Poteras este poreclit Small-hunt, dupa ce a reusit sa-si socheze tovarasii de vanatoare la o partida la care a ucis 20 de exemplare de pui de porc mistret. Cum din contractele publice nu scapa nimic (tot castigul merge catre familie si organizatia de partid) si in ceea ce priveste vanatoarea, Poteras se dovedeste la fel de avid si necrutator. Principiul vanatoresc de baza al protejarii exemplarelor tinere sanatoase este incalcat cu sadism de primarul sectorului 6, care confirma principiul conform caruia cei mai sangerosi oameni se dovedesc cei mai lasi oameni. Placerile ascunse ale edilului bucurestean sunt surprinzatoare pentru un individ care, cu alura de gorila si gesturi neindemanatice, isi declara la televizor dragostea neconditionata si preocuparea cotidiana de a asigura cainilor comunitari conditii de confort si siguranta. Este inca o dovada a faptului ca alesii nostri isi ascund impotenta politica si administrativa in spatele unor cuvinte mari si marseaza doar pe demagogia electorala. De curand, presa a constatat ca adapostul pentru caini fara stapani cu care se lauda candidatul verde-portocaliu este gol si a sanctionat minciuna lui Poteras.

Un esec anuntat

Cristian Poteras este speriat de ceea ce il asteapta duminica, cand previziunile sociologice anunta ca o va dezamagi pe Elena Udrea. Ar vrea sa scoata camasa dar nu poate pentru ca s-a agatat de eticheta, are blazonul patat si miroase a animal de sacrificiu. Sa nu va ia mila acum! Amintiti-va de cum si-a plantat sotia, varul cumnata si nepotul in sectorul 6 si a ras sugubat in stilul Traian Basescu: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA! Raspundeti-i pe masura in urna de vot: linge-te pe bot!

Si-a inzecit averea in primul mandat de primar

Oficial, in primul man­­dat, primarul sectorului 6, Cristian Poteras, a devenit de zece ori mai bogat. Dupa cum rezulta din declaratiile sale de avere, intr-un singur an, respectiv in 2007, Poteras a reusit performanta sa faca plasamente de peste 80 de miliarde de lei vechi. Astfel, in declaratia de avere publicata pe site-ul Primariei Sectorului 6 apare ca primarul Poteras a investit 3.960.000 de lei noi pentru a deveni singurul actionar al SC Deny Raycar Companny si alte 4.455.900 de lei in firmele All Plan si SC Arhitect. La rubrica „venituri ale declarantului si ale membrilor familiei sale”, primarul Poteras declara ca este singurul care aduce bani in casa, respectiv salariul de primar de 43.566 de lei. Intrebat de presa cum a reusit performanta sa-si sporesca intr-un singur an de zece ori averea, primarul Poteras a dat un raspuns naucitor: „nu a crescut averea, ci patrimoniul. Sotia mea a cumparat la o firma actiuni, iar patrimoniul a crescut, bineinteles, pentru ca este o firma prospera si nu are contracte cu statul”. Mentionam ca in toate declaratiile de avere, sotia domnului Poteras nu apare decat in calitate de coproprietar al apartamentului de 100 de metri patrati, achizitionat in 2004.

author avatar
eNational
5.459 afisari

11 COMENTARII

  1. Inca un articol menit sa pateze imaginea unui om care are multe realizari in sectorul 6. Rusine sa va fie!

    • si de unde are toti banii astia?? pentru ceasuri pentru iahturi??..te inteleg ca iti faci normal dar mai tare enervezi lumea

  2. O FI EL POTERS ,DAR POTERA ADEVARATA II VA VENI DE HAC
    CU VARF SI INDESAT
    SA AUZIM NUMAI DE BINE DUMINECA LA VOT
    PE CURAND

  3. Poteras e baiatul destept al lui Nuti Udrea. Asta nu mai ramane primar, a venit timpul schimbarii. Stefan Florescu va fi ales.

  4. Poteras se lafaie pe banii contribuabililor. Locuitorii sectorului 6 merita un primar competent, precum Florescu.

  5. Poteras un mare mafiot. Votam un politician competent. Votam schimbarea. Votam Florescu !!!

  6. cand a devebit primar, era un parlit. Acum este milionar in euro. Se vede ca parandaratul a functionat bine in regimul PDL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger