AcasăNewsPoştaşul care a FURAT 280 de mii lei a fost prins! Câţi...

Poştaşul care a FURAT 280 de mii lei a fost prins! Câţi bani mai avea din pensiile bătrânilor

Poştasul care a FURAT 280 de mii lei a fost prins! Câţi bani mai avea din pensiile bătrânilor

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe angajatul Poștei Române care a fugit marți, 1 noiembrie, cu un sac cu aproape 280 de mii de lei. Potrivit primelor estimări, hoţul de la poştă a tocat 40.000 de lei pe pacanele.

Conform unor surse din Poliţie, au fost recuperaţi 235.646 lei din suma furată.

Ce le-a spus hoţul poliţiştilor?

Furtul a avut loc marți, 1 noiembrie, în jurul prânzului, în timp ce angajații poștei se deplasau către oficiul poştal din Chiajna. Tânărul de 30 de ani l-a rugat pe șofer să oprească în dreptul unui magazin, pentru a-și cumpăra apă. Acesta a luat sacul cu bani fără ca șoferul să își dea seama şi s-a făcut nevăzut.

Banii furați reprezentau pensiile unor vârstnici din localitatea Chiajna.

Hoţul le-a spus poliţiştilor că a furat banii deoarece nu avea. A vrut să se distreze cu prietenii, dar nu a avut complici. A mai povestit cum a fugit cu bicicleta de acasă imediat după ce a furat banii, iar la un moment dat a abandonat-o și a luat taxiul până la Ploiești, conform Antena 3.

S-a angajat la Poştă ca să dea lovitura

Hoţul şi-a premeditat temeinic lovitura de la maşina Poştei. El se angajase la instituţia statului cu numai o săptămână înainte.

Părerea noastră că este o acțiune premeditată. El practic asta face, e mânuitor de valori, are acces la toate valorile care sunt în mașină, şoferul e doar şofer și oferă suport pe zona de transport“, a spus Claudia Bibire, purtător de cuvânt al Poștei Române.

author avatar
Andrei Ștefan
285 afisari

1 COMENTARIU

  1. N-a găsit și ăsta un sac cu pensiile speciale, să-l fi ciordit? Nu s-ar fi observat lipsa…😁😁😁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger