AcasăNewsPostarea actorului Mihai Mălaimare, care a devenit virală pe Facebook: „Trădătorii sunt...

Postarea actorului Mihai Mălaimare, care a devenit virală pe Facebook: „Trădătorii sunt cei care au împins această țară în UE și NATO”

Mihai MălaimarePostarea actorului Mihai Mălaimare, care a devenit virală pe Facebook: „Trădătorii sunt cei care au împins această țară în UE și NATO”

Actorul Mihai Mălaimare revine în centrul atenției cu o nouă postare controversată. Fostul deputat PDSR și PSD a descoperit cine sunt, de fapt, trădătorii României.

Se autoinclude în rândul lor, deoarece consideră că se află printre „cei cei care au împins această țară în UE și NATO, cei care au votat acest lucru și, desigur, cei care s-au bucurat și au aplaudat acest fapt. Printre aceștia mă regăsesc”, scrie Mihai Mălaimare.

Redăm postarea integrală a actorului

”Un „jurnalist” de la un post de televiziune, sau de la un ziar on line, nu mai știu, titra deunăzi că postarea mea despre focul pus la Arhiepiscopia Tomisului este halucinantă. Cum ar veni, sunt un dobitoc care nu se informează și care-și permite să emane idei elucubrante. Arhiepiscopul se întreba și el dacă nu cumva este un foc pus, așa că nu văd unde este halucinantul gând ce mi-a trecut prin minte, mai ales că trăim într-un spațiu (era să zic țară, dar începând de astăzi nu mai este cazul) în care spitalele se aprind de la sine, în care discotecile omoară oameni într-un mod cel puțin curios.

Și, ca să-i liniștesc nedormirea de paznic al democrației lor, am să-l informez în legătură cu gândul ce mi-a venit când mă bărbieream dimineață. Noi vorbim despre trădători cu oarecare relaxare, dar uităm că adevărații trădători sunt ascunși, bine ascunși. Ce au trădat ei? Credința în Dumnezeu, oricare ar fi El, condiția de Om cu drepturi depline asupra Planetei, drepturi date de Dumnezeu, oricare ar fi El, condiția de ființă liberă ca pasărea cerului, pe care vor să o transforme în sclavie, așa cum au mai făcut de-a lungul zbuciumatei Istorii a acestei Civilizații. Cine sunt trădătorii de serviciu, cei care au dat țara pe mâna unor descreierați? Ei bine, aceștia sunt cei care au împins această țară în UE și NATO, cei care au votat acest lucru și, desigur, cei care s-au bucurat și au aplaudat acest fapt. Printre aceștia mă regăsesc, iar constatarea aceasta da, este halucinantă pentru mine.

Cei care s-au așezat în capul mesei de la Băsescu încoace nu sunt decât niște sclavi puși șefi peste cei care au fost deja transformați în sclavi și care vor fi cu atât mai ticăloși cu cât știu că la prima greșeală sunt trecuți în rândul celor care nu mai contează. Au mai fost astfel de momente de-a lungul istoriei, ele au lăsat dâre sângerânde de cadavre peste care s-a trecut cu nepăsare și despre care, în puțină vreme, nu se va mai ști nimic. Istoria a măturat impostura și ticăloșia, iar uneori, în foarte puține cazuri, a făcut chiar dreptate. Va fi la fel, nu am nicio îndoială, dar, până atunci, am de gând să-mi trăiesc bătrânețea învățându-mi nepoții ce este bine și ce este rău, ce este o țară, ce este Credința în Dumnezeu, ce înseamnă munca, ce înseamnă respectul, bunul simț, cultura profundă, adevărată, de unde ne tragem, cine am fost, cine este Eminescu, cine este Enescu, ce este Ceahlăul, ce este Dunărea.

Nu este nimic halucinant în asta, decât poate în mintea dumitale de … cum se zice în limba voastră, a progresiștilor… influencer! Da, toate aceste lucruri trebuie să recunosc, sunt halucinante pentru o minte lipsită de probleme, care a uitat sau nu a aflat niciodată (și cred că acesta este adevărul) că … Ana are mere!”, transmite Mihai Mălaimare.

O declarație stranie a făcut, duminică, pe internet, actorul Mihai Mălaimare, fost deputat, cunoscut pentru postările sale în favoarea Bisericii Ortodoxe Române. Actorul sugerează că incendiul de la Arhiepiscopia Tomisului ar fi fost provocat intenționat.

author avatar
Andreea Vlad