AcasăNews"Postacii" de partid intervin in forta si il sprijina pe Basescu in...

„Postacii” de partid intervin in forta si il sprijina pe Basescu in razboiul cu Arafat!

Intalniti tot mai frecvent pe forumuri, comentatorii online de partid au napadit internetul cu mesaje pro-Basescu si impotriva doctorului Raed Arafat in mai toate site-urile de stiri si ale ziarelor.

Un exemplu in acest sens a fost descoperit pe national.ro, portal ce a fost tinta unui „atac” de acest fel, in care la un articol ce trateaza recenta disputa pe Legea Sanatatii au aparut o serie de comentarii de la aceeasi adresa de e-mail si acelasi IP, dar care pe site apar ca fiind semnate de persoane diferite.

Toate aceste comentarii fac apologia reformei in Sanatate propusa de Traian Basescu si incearca sa ilustreze o opinie favorabila privatizarii anumitor servicii din sistemul medical de stat. „Presedintele Traian Basescu incearca doar sa scoata in evidenta punctele importante din acest proiect de lege si nu trebuie sa fi medic ca sa iti dai seama ca in momentul actual exista putine ambulante, iar prin privatizare va creste numarul acestora, implicit vor creste si sansele de a ajunge mai repede la cei care au nevoie de ajutor”, precizeaza asa-zisul comentator.

Cu toate astea daca dam o cautare pe Google la comentariul de mai sus gasim acelasi paragraf copy/paste si pe alte portaluri de presa care trateaza subiectul Basescu-Arafat.

Descoperind acest lucru am mers mai departe si am observat ca, in urma cu cateva saptamani,  de la acelasi IP, sub cu totul alte nume si e-mailuri, o situatie similara s-a petrecut intr-un material despre primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Si da, ati ghicit!, toate mesajele erau impotriva edilului bucurestean.

„Oprescu trebuie oprit. Nu se mai poate asa. Trebuie sa mearga repejor la inchisoare. Pai cum adica sa ramanem noi fara caldura ?? Cum e posibil asa ceva??????”, sustine comentatorul inversunat. Doar ca, repetand cautarea pe Google, la fel ca mai sus, acelasi comentariu apare pe mai multe ziare on-line.

Pe site-ul national.ro se garanteaza libera exprimare, chiar daca ea abunda frenetic intr-o singura directie si, in consecinta, acest gen de comentarii nu vor fi interzise sau respinse, in schimb vom aduce la cunostinta cititorilor nostri situatii precum cele descrise mai sus de fiecare data cand ele se vor repeta.

 

author avatar
Ciprian Purice
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger