AcasăNewsPosibile resturi ale avionului malaiezian, recuperate

Posibile resturi ale avionului malaiezian, recuperate

Reprezentanti ai fortei navale australiene au anuntat ca au recuperat posibile resturi ale avionului malaiezian disparut in urma cu circa trei saptamani.

Deja oficialii din Malaiezia au anuntat ca, pe baza calculelor facute, avionul s-a prabusit in Oceanul Indian, dar, la insistentele rudelor pasagerilor, s-au initiat cautari ale unor „posibili supravietuitori”.

Cautarile se fac pe o suprafata de 1.100 de kilometri, la circa 2.500 de kilometri de coastele australiene. Cautarile se fac cu ajutorul unor avioane si ambarcatiuni ce apartin Australia, China, Japonia, Noua Zeelanda, Coreea de Sud si SUA.

S-a spus in mai multe randuri ca au fost vazute sute de posibile resturi ale avionului malaiezian disparut in urma cu circa trei saptamani, iar sambata seara oficiali australieni au anuntat ca au fost recuperate posibile resturi ale aeronavei respective.

Ramane de vazut, in urma unor analize amanuntite, daca resturile recuperate chiar apartin avionului respectiv sau apartin vreunei alte nave disparute in zona.

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger